Merhabalar, uzak masaüstü bağlantısında şakır şakır olan, performans sorunları yaşamyacağım düşük özellikli windows vds arıyorum hangi firmayı önerirsiniz aktif kullanan arkadaşlar var ise uzak masasüstünü özellikle yardımcı olursanız çok sevinirim

şuan baktıklarımdan fiyat performans ve şikayet göremediğim redav var birtek ama alternatif hem fiyat olarak hemde memnuniyet olarak yakın başka varmı onlarada bakmak isterim
Ben
LINUX olarak çok fazla firma denedim ve izleyici/mesaj botu kullandığım için kesintisiz websocket bağlantısı gerekiyordu. Pahalı olanların çoğu sorunsuz hizmet sunuyor ancak fiyatları üzmeyen ve sıkıntı yaşatmayan 3 firma şu şekilde:
@vdssunucukirala;
@Keyubu;
@Verunix;
Bunların arasında sadece Verunix çok kısa süreli kesinti yaşattı, onun dışında bir daha sorun yaşamadım. Hem ram, hem cpu sömürmeme rağmen bir tanesi bile sorun etmedi. Yani tam olarak VDS mantığına uygun davranıp kaynakları sana ayırıyorlar ve kullanımına karışmıyorlar. İnternet hızları ve I/O değerleri vaad ettiklerini karşılıyor. Makinalarda darboğaz yaşamadım. Bu firmaların yanında
@verisunucu; da çok fazla tavsiye edildi ancak henüz ben hizmet satın alıp denemedim.