Nestan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam selamlar. videonun konusu ne bilmiyorum ama izleyiciyi videoda tutmaya odaklan. kaliteli hook, kaliteli altyazı ve iyi bir seslendirme koy. Ek olarak Tik Tok'da yüklüyorsun ama Tik Tok'un algoritması öyle çalışmaz. Onlarkonuma vb. çok bakarlar. Youtube ve İnstagram için önemi yoktur. Türkiye'den Amerika'ya içerik yükleyebilirsin fakat Tik Tok'da öyle bir şey yok. en kötü bir vpn, veyahut proxy kullanmalısın yanlış hatırlamıyorsam. Esim veya fiziksel SIM kartı da takıp kendini sabit bir IP ile Amerika'da veya hedef bölge de göstermeye odaklan.
Daha 1 hafta olmuş devam et kanala.
Hocam selam yorumun için teşekkürler video konuları karanlık temalı bilgiler hikayeler seslendirme edit komple bende yapay zekaya sadece dialogu yazdırmasını söylüyorum ardından kendim düzenliyorum. Benim kategorinin alıcısı belki çok yoktur 2 haftadır bakıyorum baya clickbait atıp izleten var ama ben bunu hiç yapmak istemiyorum veya 50 kişinin paylaştığı videoyu paylaşıp milyon izlenende var. Ben kendim yapma taraftarıyım. Tik tok için hiç kasmıyorum yani mental olarak ister gelsin ister gelmesin ben atarım izleyen izlesin beğenen beğensin. Umarım youtubeda ilerleyebilirim.