Yon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İyi çalışmalar inceleyip yorum yapacagım
Yon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ürün tanıtım promptları kesinlikle faydalı olmuş, bence eklemeye devam edebilirsiniz. Özellikle sektörlere göre kategoriler (e-ticaret, restoran, teknoloji, giyim vb.) ve farklı platformlara özel promptlar eklenirse çok daha kullanışlı olabilir. Prompt Özelleştirici bölümü de güzel düşünülmüş. Başarılar dilerim 🙏
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eline sağlık hocam bence güzel. Prompt Cowboy'un ürün tanıtım mevzusuna evrilmiş hali gibi olmuş.
4irlines adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Görseller oldukça güzel hocam.

Ekstra olarak video tanıtım şablonları koymanı öneririm, video maliyetleri yüksek olduğundan video promptlarını ücretli yapabilirsin.
Dagon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site ve promptu geliştirme özelliği çok hoş ve ayrıştırıcı bir özellik olmuş elinize sağlık. Örneğin portföy geliştirmek adına Parfüm, krem içecek şişeleri için de birkaç ana kategori oluşabilir içerisinde. Yani ürün şekli kalıplaşmış olan ürünler için kategorize etmek ve ona göre sahne oluşturmak mantıklı tek bir ürün şeklinden ilerlemektense. Elinize sağlık hocam.
srknbjk58 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cok basarili olmus devam
Jonezz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok iyi eline sağlık.
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Tüm önerileri yıldızladım, hepsini değerlendireceğim.