lXenonl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elma ile armuta kıyaslamaktan farksız şu dediğin o kadar farklı şeylerki verdiğin örnekler, gerçi 3 aylık üyeden mantıklı bir yorum beklenemezdi.

Verilmesi gereken örnek şu Özel bir hastanedeki doktorun 1000₺' ye beyin ameliyatı yapması gibi birşey bu dediğin.
Adam konuya projenin kapsamlı zor olduğunu yazıyor tahmini ederi 200.000₺ iken çoluk-çocuk gidip 500'e yaparım 700'e yaparım gibi işi bilmediği halde tekliflerde bulunuyor. Bu kadar alındığına göre sende o tayfadasın galiba.

KDV' nin %20 olduğu yerde sen 500₺ ye iş yapıp nasıl para kazanıyosun. Gelir vergisi, stopaj, muhasebe ücreti, e-fatura ücreti cartu curtu katmıyorum bile. Bu yaptığınız şey gerçekten işi bilen işi bu olan insanlara hakaret etmekten farksız. Nasılsa öğrencisin fatura kesmene gerek yok değil mi ? Vallahi yazık günah içine ettiniz forumun başka bir şey değil

İmzan zaten herşeyi anlatıyor. Senin 0 ticaret puanın yokken imzana zaten ticari bir mesaj yazamazsın sırf bu yüzden bile ceza alman lazım!
Fazla abartıyorsunuz - alan alır kullanır - wix yıllarca piyasayı öldüren fiyatlarla hizmet verdi bu onu kötü yaptı mı? Biri de çıkıp wix kullanmayın bu fiyata bu hizmet olur dedi mi?

Sorun ai kullanması olmamalı nasıl bir işçilik var bunu ayırt edemeden ucuz mala kaçıyorsa işletme zaten zarar edecek o web sitesi çöpten farkı yok bu da kendi kararı.

ai kullanmasından ziyade kimin neyi nasıl yaptığına odaklanın bende kullanıyorum 1 yıl oldu neredeyse hala ürünü yeni yeni tanıtmaya başlayabildim. Verilen emek düşükse istenilen tutarda buna eş değer olur.

ayrıca bahsettiğiniz yazılımcılarla ilgili sürekli sorun yaşanıyordu çünkü tekelleşmişlerdi artık herkes üretiyor. Çark üretene değil değerli içerik üretene döndü. Şahsen ben bir müşteri olsam eski sistemde olduğu gibi bir iş tesliminde aylarca süreçler yaşamak istemek yerine daha hızlı ve daha firmaya değer veren sonuca ulaşmayı isterdim

iyi oldu artık yazılımcı kavramından çok vizyon önemli ne uğruna geliştiriyorsun nasıl geliştiriyorsun neden bu sistemi seçtin ölçeklendirmek için nasıl bir yol izledin 100 müşteri geldiğinde ne olacak bu tasarım dili ne ifade ediyor neden bu tasarım dili kullanıldı neden laravel neden php neden nextjs bunları bilmeden atlayanlar 1-2 satar cebine harçlık çıkarır en fazla fazlası da olmaz. Bilenler ve kendini geliştirmek isteyenler vizyonu ve ışıltısı bu yönde olanlarında kimse önünü alamaz. Artık bir yazılım firması ile bireysel bir çalışan aynı işe koşturabiliyor aynı piyasada rekabet etmek isteyebiliyor.