Boşa sızlamayı bırakın arkadaşlar, Hayvan gibi asılıp motivasyonunuzu yakalayıp sanal bir sektörde uzmanlaşacaksınız.
Dolar kazanacağız bundan başka kurtuluşumuz yok.
Ben mesela Pinterest ile uğraşıyorum daha kazanmadım. 15 Temmuzda 10 hesap açtım. Tüm 10 hesaba günde sadece yarım saatimi alıyor.
Tüm 10 hesaba girip birer paylaşım yapıyorum. Bugün 8 gün oldu. Yarın otomasyonları devreye sokup, Günde 15 20 dakika en fazla errror almış mı bakarım.
Ondan sonra arda kalan tüm zamanımda Teknik Analizde uzmanlaşma ve Mobil uygulama öğrenmeye ayırıcam.
Tersine mühendislik öğrendiğimden sosyal medya paylaşımları benimkisi otomasyon. Hiç zamanımı almıyor.
Arta kalan zamanda Mobil uygulama yazmayı öğrenicem.
Dün yeğenim için Flutter Dart Mobil uygulama kursu aldım. Hazır kursu almışken kendim de neden izlemeyeyim dedim.
Python bildiğimden Temel Dart dili konuları çok fazla basit geldi.
Pinterest ile alakalı 4 5 projem var. Şuan hesap suspend sorununu çözmeye çalışıyorum. Bu olursa 250 300 pinterest hesabı açacağım.
Sadece hesapları açmada zamanım gidecek. Hesapların her birini manuel elle açacağım.
Ondan sonra paylaşım kısmı tamamiyle otomasyon. Özel api sistemlerini kullanıyorum.
Özetle sızlamayı bırakın ve mantıklı bir sanal sektöre kolları sıvayıp çalışmaya başlayın.
Ben uzun zamandır reelde çalışmadığımdan eğer mobil uygulama işini çözersem seri üretime geçeceğim. Maxiumum haftada bir uygulama çıkartıcam.
Eğer altcoinler yükselirse Yazacağım mobil uygulamara reklam için ciddi bütçem olacak.
Biliyorsunuz mobil sektörde arbitraj legal. Para ile para kazanıyorsunuz.
Günde 10 saat evde bilgisayar başındayım. Boş zamanım bol. 2 kira gelirim olduğu için çalışmıyorum. Babamda emekli.
Bakalım neler başaracağım.
Özetle sızlamayı bırakın ve hayvan gibi sanal işlere asılın.
Bir yerden yardım kurtarıcı bekliyorsanız daha çok beklersiniz. Hiç kimse yardımınıza gelmeyecek bilginiz olsun.