Dunyacell adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kaybedilen rakamlar yüksek mi
Bize göre yüksek 550K tl

Yunus_Limit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizi daha çok para almakla tehdit ediyorlarsa alacaklarını almışlar zaten büyük geçmiş olsun sizlere. Şuan fikrimce yapılması gereken oturup beklemek. Söylenenlere aldırış etmemek. Tekrardan çok geçmiş olsun.
Şuan ben öğrendiğim için beni tehdit ediyor. Bende diyorum ki sen alacağını aldın neden beni de arayıp ne istiyorsun diyorum. Babanın bize olan borcunu diyor. Ödemezsen işte, çocuklarımın adını söylüyor yaşlarını söylüyor.

infos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçmiş olsun nasıl ikna etmişler dediğiniz gibi artık haberlerde bile bi ton böyle olay oluyor çünkü
ben 0850 numaraları açmıyorum en iyisi o
numara +44 , işte yatırım vaadi ve yatırım vaadi ile başlayıp beyin sulandırma ve sonrasında yönlendirmeler. Yaşlı insanlar olunıca işte.

Aktashalil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zarar ne kadar çokmu hocam
550k TL

ozturkmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun hocam, maalesef son dönemde dolandırıcılar parayı kriptoya aktardıktan sonra hedefi korkutup sindirmek için bu tehdit ve taciz yöntemine başvuruyorlar. Adamların kullandığı hatlar genelde patates (açık) hat veya VOIP (internet) araması olduğu için numaraları şikayet etmek tek başına hızlı sonuç vermeyebilir. Ancak tehdit ve şantajayrı bir suçtur. Bu heriflerin tek silahı blöf ve korkutmaktır. Telefonları sessize alıp engellemeye devam edin, savcılık dosyasına ekletin ve iletişim kurmayın. Tekrar geçmiş olsun.
Savcılığa verdim, ailemi aradığı numaralar hep kıbrıs hatları. Beni +44 numaradan arıyor. Engelledim gerçi.