Prestij Emlak Yönetim Sistemi — Ürün Özellikleri
Genel Bakış
Sıfırdan özel geliştirilmiş, PHP 8.4 tabanlı, tamamen size özel (framework bağımsız) bir emlak portalı ve yönetim paneli. WordPress/hazır şablon değil — kodun tamamı bu proje için yazıldı, dolayısıyla üçüncü parti eklenti kısıtlaması, gereksiz şişkinlik yok.
Ön Yüz (Ziyaretçi Tarafı)
- Modern, mobil uyumlu emlak sitesi (Bootstrap 5.3 + Alpine.js)
- İlan listeleme, filtreleme (satılık/kiralık/günlük kiralık, il/ilçe, fiyat, oda sayısı, özellikler)
- Detaylı ilan sayfaları: fotoğraf galerisi, harita konumu, WhatsApp/iletişim entegrasyonu, paylaşım butonları
- Blog/Haberler modülü, yorum sistemi
- Sabit sayfalar (Hakkımızda, Gizlilik Politikası vb.)
- "İlan Ver" / "Evimi Sat" formları, üyelik ve giriş sistemi
- SEO: her ilan/yazı/kategori için Title, Meta Açıklama, Anahtar Kelime, Odak Anahtar Kelime + canlı Google önizlemesi
- XML site haritası (sitemap) otomatik üretimi
Yönetim Paneli
İlan Yönetimi — kategori, özellik grupları, filtre yönetimi, çoklu fotoğraf yükleme, vitrin/öne çıkan ilan sistemi, tek tıkla durum (aktif/pasif) değiştirme
İçerik Yönetimi — Blog ve Sayfa modülleri, kategori/yorum yönetimi, zengin metin editörü (CKEditor 5)
Yapay Zeka Entegrasyonu (Groq API ile) —
- İlan açıklaması ve SEO bilgisini tek tıkla, insan eliyle yazılmış gibi doğal üslupla otomatik üretme
- Toplu "AI Editör": tüm ilanların seçili alanlarını zamanlamalı olarak yeniden yazma
- AI İçerik Motoru: anahtar kelime verip günlük otomatik makale + uygun stok fotoğraf üreten, zamanlanmış (cron) çalışan tam otonom blog içerik üretici
- Tüm AI davranışları (persona, model, yaratıcılık seviyesi, kelime sayısı) tek bir ayar ekranından yönetilir
Kullanıcı & Yetki Sistemi — sınırsız özel rol oluşturma, bölüm bazlı ve düzenle/sil/kaydet seviyesinde ince ayarlı izinler,
Demo Mode: müşteriye/potansiyel alıcıya panели gösterirken hassas API ayarlarını tek anahtarla gizleme
Şablon & Widget Sistemi — sürükle-bırak mantığıyla anasayfa bölümlerini (danışmanlar, SSS, vitrin ilanlar, yorumlar vb.) düzenleme, yeni şablon kopyalama
Ayarlar — genel/tema/SEO/API/önbellek/güvenlik/geliştirici olmak üzere 9 ayrı sekme, CDN entegrasyonu (Cloudflare, BunnyCDN, KeyCDN, StackPath, Akamai)
Güvenlik & İzlenebilirlik —
- Hata Logları: tüm sistem hatalarını otomatik yakalayıp kayıt altına alan, koda dokunmadan takip edilebilen log ekranı
- Site Kayıtları: kim, ne zaman, hangi işlemi yaptı — tam denetim izi
- Giriş denemesi limiti, oturum zaman aşımı, bakım modu
- Zengin metin editörlerinden gelen içerik otomatik XSS temizliğinden geçer (script/iframe/olay-özniteliği enjeksiyonuna kapalı)
İstatistikler — anlık dashboard (toplam ilan, mesaj, ziyaretçi hareketleri)
Teknik Avantajlar
- Framework bağımsız, hafif ve hızlı — gereksiz kütüphane yükü yok
- Yeniden kullanılabilir çekirdek mimari: aynı admin paneli alt yapısı farklı bir sektöre (otomotiv, e-ticaret vb.) menü değişikliğiyle uyarlanabilir
- Kendi kendine kurulum sihirbazı — teknik bilgi gerektirmeden veritabanı bağlantısı ve ilk kurulumu tamamlar
- Gerçek üretim verisiyle (1200+ ilan, gerçek il/ilçe verisi, kategori/özellik yapısı) teslim
Versiyon v1. ( Geliştirme Eksikleri var.2 adımlı Dogrulama(google ve Mail) Anasaya Üye Profil Kısmı) V1 alan 1 Yıl içindeki güncellemeleri alıcak.
Demo:
https://emlak.betasoft.com.tr/
admin panel
https://emlak.betasoft.com.tr/panel admin@test.com
Admin123:
Fiyat ve bilgi için Whatsapp ile ulaşın
Whatsapp:
05435360544