@A.AY; hocam çok güzel yardımcı oldu ve yol gösterdi kendisine çok teşekkür ederim. Borsayı merak eden birisi varsa kesinlikle kendisiyle iletişime geçebilir 🙏
Rica ederim. Verdiğim eğitim sahibi Eylül gibi SMC konseptine başlayacak. Bu SMC konseptinde de internette çer çöp bilgi var. Mesela verdiğim eğitimde anlatılan konulari YouTube de aratıp bulsan çok çok yanlış öğrenirsin hepsini. SMC konseptinde en doğru mantıkli bilgileri anlatacak.
Mesela Harmonik Formasyonlar. YouTube'de yalan yanlış bir sürü bilgi var. Size verdiğim eğitmen sadece Harmonikler özelinde yazıyorum. Size söylediğim eğitmen mesela Harmonikler icat edenlerin direkt fiziksel kitaplarını almış. Harmoniklerin en doğru kurallarını öğrenmiş ve buna kendi yorumunu da katarak, Scot Carney böyle bulmuş, Pesavento böyle bulmuş bende böyle kullanıyorum şeklinde kendisi bu işi en doğru şekilde öğretiyor. Bu üstad o kadar güzel anlatıyor ki, artık başka eğitimcileri beğenemez oldum. Birçok videosunu 4 5 kez izlediğimi bilirim.
Ve bu eğitmen çok profesyonel yazilimci. Çok yüksek dolar ile maaş alıyor.
Buna bazı coin sahipleri 2 3 milyon para teklif etmişler. Bizim coinin reklamını yapacaksın demişler. Bu arkadaş kabul etmemiş. Ben takipçilerime ihanet edemem demiş. 2 3 milyon dolar için. 2 3 milyon doların benim için büyük para olduğunu nerden biliyorsunuz diye teklif edenlere söylemiş bir canlı yayında anlattiydi. Tahminim ayda 100 bin dolar maaş alıyor. Çok büyük yazılım şirketinde direktör olarak çalışıyor.