hzshadowbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kadınları-kızları yoldan çıkartıp akılları sıra ülkeye içeriden çökertmeye çalışıyolar.

normalde alakam olmadığı için videoyu izlemeye gereğide duymadım fakat bu konuya bı açıklık getirecek olursam sorun kadın kızların giyiminde yani erkeklerin bakış açısında değilmi anlamadım açık giyinmeyenede cınsel tacizde bulunulmuyormu avrupayla kıyaslayacak olursak ben zannetmiyorum orada cırılcıplak gezen bi kadına atılacak lafla uğrayacak tacizle bizim ülkede ki aynı orantıda olur adamlar alışmış umrunda değil günah sevap farklı birşey bu olayı yorumlayıp değerlendirmek farklı birşey diye düşünüyorum burda yoldan çıkartmak ne anlamda söylediniz bilmiyorumda yani orada 100 kişiden 2 si bakıyorsa burda kapalı kadına 100 kişiden 50 si bakıyordur biraz erkekler olarak kendimizi sorgulamalıyız dini açıdan kendileri düşünsün sen düşünme

Kadınlara ve erkeklere her türlü hakkı tanıyan, her türlü özgürlüğe izin veren Avrupa' da gidip istismar, taciz, t*cavüz vb. oranları Türkiye ile kıyaslamanı öneririm. Hani bu ülkelerde kadınlar istedikleri kadar özgür erkeklerde aşırı derecede geniş değil mi ? Senin bilgisizlik çerçevene bakarsak öyle değil mi ?

Avrupa' daki en gelişmiş ülkelerden birini seçtim ve yüzdesel olarak kıyasladım ?
Senin mantığına göre taciz, t*ecavüz, istismar vb. vakalar %1 falan olmalıydı değil mi?
Kaldı ki bu ülkede tamda sizin istediğiniz gibi çıplaklık had safhada, uyuşturucu sokaklarda geziyor, herşey serbest fakat durum bu ?

Buna cevap vermeni beklemiyorum senden, tek amacın kendi ülkeni kötülemek olan garip birinin tekisin. Ama hayat senin beynin kadar toz pembe değil üzgünüm 🤣🤣🤣