ua87 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mevzuu şu dostum yobaz bir kitle var.Bunlara göre eğlenmek iyi olan herşey yasak.Çünkü bunların şeyhleri bunların küçük beyinlerini yıkayıp kandırıyor kendi menfaatleri için.Bunlarda eğlenen hayatını yaşayan insanlara öbür tarafta yanacaksınız diye diyip duruyorlar.Kendilerini böyle kandırıp haz alıyorlar.Hindistandada benzer sistem var kast sistemi kısaca bu hayatta eziyet çek ama öbür tarafta harika bir hayatın olacak diyorlar.

Manifest falan dinlemem müzik zevkime uygun değil.Ama sırf bu yobazlar saldırıyor diye savunuyoruz.Ama bu yobazları en ufak bir eleştirdin mi din düşmanı oluyorsun.Elhamdüllah ben müslümanım ama yobaz değilim.Millet bu yobazlar yüzünden dinden soğudu.Zaten bu yobazların sahte müslümanların çoğunlukta olması kıyamet alametlerinden biridir...
tamda bu işte bende dinlemiyorum ama belirli bi hedef kitleyi linçlemeye çalışılması komik geliyor bunu savunan arkadaşlar başımıza neler neler geldi ülke olarak orda yapılan haksızlıkları hukuksuzluklarıda bukadar savunarak kapatılsın dedimi acaba