semihmalkoc53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam ben arkadaşın hesaba girdim arkadaşın hesap ban yedi .d dikkat edin design kullanmadım doğru düzgün
banlama olmaz hocam tek hesap tek bilgisayar çalışıyorum olursa 2. makineye geçip işin bir bölümünü oğluma devredebilirim yada 20x ile kendim devam edeceğim.

Hocam tavsiyem desing için şartnameli çalışın ben genelde şartnameli çalışıyorum tasarım için de şartname otomatik çıkıyor yani ne yapacağınızı claude ile birlikte karar verin özel önemli kısımları şartnamede kesin uyulacaklar diye belirtin özellikle güvenlik ve can alıcı fonksiyonlar kısmını gerisini zaten claude oluşturuyor şartname bitincede claude desing için tek bir promp yaz tüm sayfalar tek bir prompta olsun ben devam et diyerek süreci ilerleteceğim derseniz size direk hazır tasarımı hatta çalışır şekilde menüler arasında gezebildiğiniz görünümünü canlı gördüğünüz bir tasarım oluşturuyor. hata olursa durdurmayın bırakın yapsın hatalar ve istediğiniz değişiklikler icinde güncelleme yazdırırsınız claude onuda desinge cerince sorunsuz tasarım çıkıyor tavsiye ederim