CwFeed adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar arkadaşlar ,

Forumdan bir arkadaştan 1 adet uygulama , 1 adet web sitesi aldım. 1 sene önce 35bin ₺ gibi bir tutar ödedim. uygulamaları yatırım amaçlı ilerde belki ilgilenirim veya satarım dursun mantığıyla aldım.
Arkadaş mesajlara cevap vermiyor.
Hep bir bahanesi var tabi bende unuttum 1 kez geri dönmeyi ama bir insanın işi varsa bile mesaj atar insanları bekletmez. bugün görmedin yarın da mı görmedin yani.
Açık kaynak kodlarını ileteceği dosyayı haledaha iletmedi.

Web sitesi tamamen yapay zeka ürünü bana 20 kişilik ekibim var onlar çalışıyor ajansım var dedi.
Yapılan web sitesi tamamiyle hatalıydı ve yapamadığı bir çok şeyi ben tamamladım.

Şimdi ben buradan konu açıp bu arkadaş hakkında şikayet konusu oluşturacağım. belki ceza almayacak alırmı mesaj atın lütfen. burada ben mi haksızım o mu? yorum yapın lütfen.
Ben bir tüketiciyim , burada biliyorum ki bir çok kişi aynı sorunlarla müzdarip.

Hocam -trade verin şikayet konunuzu da açın bence. Fatura da kesmediyse de Avukatınız aracılığı ile mahkemeye taşıyın konuyu. Paranızı geçtim karşı taraf sizi insan yerine koyup cevap bile vermiyorken sizin bu yaklaşımınıza üzüldüm.