oslopay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ücretli mi ücretsiz mi. Birde şuan cloudpanel kullanıyorum taşıma işlemi yapabilirmiyiz? İnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız hayırlı olsun
Ücretsiz sürüm de docker wordpres git python nodejs gibi bir çok şey aktif 3 domain sınırlı. ücretli sürüm 4.99 dolar; taşıma konusuna gelince evrensel bir taşıam aracı var; keşife dayalı bir çok panelde çalışıyor fakat öncelikli testlerimiz cpanel plesk cwp cyberpanel aapanel oldu taşımayı deneyebilirsiniz yada destek ekibimiz ile site üzerinden ileşime geçin anında destek olacaklardır. kolaylık sağlarlar her konuda. R10'dan geldiğinizi belirtin , ayrıca güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederiz.

Can91 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun hocam. Arada bir konularınızı görüyorum ama açıkçası DirectAdmin gibi oturmuş çözümler varken sizi tercih etmek şu an çok kolay görünmüyor.

Bence kendinizi biraz daha kanıtlamanız gerekiyor. Reddit gibi platformlarda bile yapay zeka tarafıyla ilgili eleştiriler alıyorsunuz. Tatmin edici cevap okumadım. Daha geniş kapsamlı inceleme videoları, gerçek kullanım deneyimleri ve kullanan firmaların bunu açık şekilde paylaşması güven açısından çok önemli olur.

Ekip küçük, yapay zeka kullanılıyor ve bu alanın geleceği de biraz belirsiz. Ben ergenken Plesk, cPanel, DirectAdmin vardı; yıllar geçti hala kullanılıyorlar. Yapay zeka tabanlı araçların birkaç yıl sonra nerede olacağını kestirmek zor. Büyük projelerde zaman zaman dotcom balonundaki gibi beklentilerin boşa çıktığı dönemler de oldu. dotcom balonu gibi yapay zekada aynısı olursa? Ekip yetkin mi?

Bunun dışında fikir güzel, emek verildiği belli. Sadece bence eksik olan nokta güven ve ikna tarafı. İnsanlara "neden sizi tercih etmeliyim?" sorusunun cevabını daha güçlü göstermeniz gerekiyor. Şu an içi sebep bulamadım.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim hocam.

Aslında yazdıklarınızın büyük kısmına katılıyorum. Hosting sektöründe güven, birkaç ayda ya da birkaç yılda kazanılmıyor. cPanel, Plesk ve DirectAdmin gibi ürünler de bugün bulundukları noktaya uzun yıllar içerisinde geldiler. Biz de henüz yolun başında olduğumuzun farkındayız. Bu yüzden hiçbir zaman "hemen geçin" gibi bir söylemimiz olmadı.

Ekip konusuna gelirsek; evet büyük bir ekip değiliz. Ancak ekipteki herkes uzun yıllardır bu sektörün içerisinde olan ve kendi alanında uzman kişiler. LinkedIn şirket sayfamızda ekip arkadaşlarımızın profillerini de paylaşmıştık. Sayıdan çok tecrübenin önemli olduğuna inanıyoruz.

Yapay zekâ tarafında da haklı olduğunuz noktalar var. Günümüzde yapay zekâyı kullanmamak zaten mümkün değil. Biz de geliştirirken aktif olarak kullanıyoruz. Ancak yapay zekâ bizim için geliştiricinin yerine geçen bir unsur değil, verimliliği artıran bir araç. Mimari kararlar, güvenlik, kod kalitesi ve ürünün yönü hâlâ ekip tarafından belirleniyor.

Ayrıca Panelica içerisindeki yapay zekâ tamamen opsiyonel. İsterseniz hiç etkinleştirmeden de paneli kullanabilirsiniz. Ücretsiz sunulan bir eklenti gibi düşünebilirsiniz. Panelica'nın temel çalışma mantığı yapay zekâya bağlı değil.

Neden sizi tercih etmeliyim? sorusuna gelirsek...

Bence bunun cevabı sadece yeni bir hosting paneliyiz değil.

Biz sıfırdan, modern Linux teknolojileri üzerine inşa edilmiş yeni bir mimari geliştiriyoruz. CloudLinux gibi ek lisanslara ihtiyaç duymadan izolasyon sunuyoruz. Temel özellikler için onlarca ücretli eklenti satın almanız gerekmiyor. Kullanıcılarımızı her yıl yeni lisanslar veya ek modül ücretleriyle karşı karşıya bırakmak yerine, sürdürülebilir ve sade bir ürün ortaya koymaya çalışıyoruz.

Bunların tek başına yeterli olmadığının da farkındayız. En önemli konu güven. Güven ise reklamla değil; yıllar içerisinde, kullanıcı deneyimleriyle ve istikrarlı geliştirme süreciyle kazanılıyor.

Diğer platformlarda eleştiri almamız da bizim için son derece normal. Hatta bunu değerli görüyoruz. Çünkü eksiklerimizi dışarıdan görmek ve geliştirme önceliklerimizi belirlemek açısından bize ciddi katkı sağlıyor.

Panelica henüz genç bir proje. Buna rağmen dünyanın farklı yerlerinden ilgi görmesi ve konuşulması bizi motive ediyor. Önümüzde hâlâ uzun bir yol var ve öğreneceğimiz çok şey olduğunun farkındayız.

Yapıcı eleştirilerinizi paylaşmaya devam ederseniz bundan gerçekten memnun oluruz. Ürünü daha iyi hale getiren şey tam olarak bu geri bildirimler.

Tekrar değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Eğer bir gün test etmek veya yakından incelemek isterseniz, memnuniyetle yardımcı oluruz.

Keyifli forumlar dilerim.