Hayırlı olsun hocam. Arada bir konularınızı görüyorum ama açıkçası DirectAdmin gibi oturmuş çözümler varken sizi tercih etmek şu an çok kolay görünmüyor.

Bence kendinizi biraz daha kanıtlamanız gerekiyor. Reddit gibi platformlarda bile yapay zeka tarafıyla ilgili eleştiriler alıyorsunuz. Tatmin edici cevap okumadım. Daha geniş kapsamlı inceleme videoları, gerçek kullanım deneyimleri ve kullanan firmaların bunu açık şekilde paylaşması güven açısından çok önemli olur.

Ekip küçük, yapay zeka kullanılıyor ve bu alanın geleceği de biraz belirsiz. Ben ergenken Plesk, cPanel, DirectAdmin vardı; yıllar geçti hala kullanılıyorlar. Yapay zeka tabanlı araçların birkaç yıl sonra nerede olacağını kestirmek zor. Büyük projelerde zaman zaman dotcom balonundaki gibi beklentilerin boşa çıktığı dönemler de oldu. dotcom balonu gibi yapay zekada aynısı olursa? Ekip yetkin mi?

Bunun dışında fikir güzel, emek verildiği belli. Sadece bence eksik olan nokta güven ve ikna tarafı. İnsanlara "neden sizi tercih etmeliyim?" sorusunun cevabını daha güçlü göstermeniz gerekiyor. Şu an içi sebep bulamadım.