devFurkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu silme hakkında olan başlığımı "Modlar ile ilgil bir şikayetiniz varsa bunu uygun yöntemleri kullanarak söyleyebilirsiniz. Başka bir konuda sorunuz varsa özel olarak sormak istediğiniz yine sorabilirsiniz. İyi forumlar"
1. Uygun yöntem nedir?
2. Hala bir açıklama alamadık lütfen silmek yerine yanıt alabilir miyiz?
3. Rica ediyorum bu başlığı silmeyin güven ve itibar kaybediyorsunuz burada vakit geçiren ufak tefek ticaret yapan biriyim formu seviyoruz yeri geliyor sahipleniyoruz ama bu yapılanları forumda kimse hak etmiyor
R10.net 21 yıldır burada ve herkes bu platformun duruşunu, işleyişini ve neyin ne olduğunu gayet iyi biliyor. Sizin yazdığınız bir mesajla neden güven kazanalım ya da güven kaybedelim?

Mantıklı, doğru ve yapıcı şekilde açılan her konu bizim için değerlidir. Ancak kullandığınız ifadelere, iddialara ve üslubunuza dikkat etmelisiniz.
Bu konuya dikkat edenler için elimden geleni sonuna kadar yapıyorum her olayı ciddiyetle inceliyorum. Fakat dikkat etmeyenlere, saygısız şekilde yaklaşanlara cevap dahi vermiyorum.
Çünkü burada kimse kişisel olarak korunmaz, kimsenin tarafı tutulmaz. Bu nedenle öncelikle sakin ve sağduyulu hareket edilmelidir.

Ticaret puanının neden kaldırıldığını ve hangi amaçla bu kararın alındığını defalarca açıkladık. Bu açıklamalar doğru şekilde değerlendirildiğinde ortada bir sorun kalmayacaktır.
Bir moderatörle ticaret yaptınız ve mağduriyet yaşadınız ise, diğer tüm kullanıcılar için geçerli olduğu gibi şikayet konusu açabilirsiniz.
Ancak konu ticari değil de yönetimsel bir karar veya moderasyon uygulamasıyla ilgiliyse, bana özel mesaj göndermeniz yeterlidir.
Ben haklı olunduğu zaman o olayın sonuna kadar giderim. Moderatör kasıtlı işlem yaptıysa yetkisini alır, engeller geçerim.
Burası gösteri yapılacak veya yönetime karşı kamuoyu oluşturulacak bir alan değildir.

R10.net üzerinde her gün binlerce işlem yapılıyor. Bu neden banlandı? Bu neden banlanmadı? Bu karar doğru muydu? Bu karar hatalı vb. her işlem için herkese tek tek açıklama yapmamız hem zaman açısından hem de teknik olarak mümkün değildir.