NuvexSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba ben şahıs şirketi açmayı düşünüyorum ama iki seçenek arasında kaldım ingiltere şirketi açmak mı yoksa trde şahıs şirketi açmakmı genç girişimci desteğinden faydalanacağım gelir vergisi için eğer şahıs şirketi açarsam bağkur desteğinin kaldırıldığını biliyorum bilgisi olan varas yardım edebilirmi aylık net gider ne kadar olur şimdiden teşekkür ederim
Her yoldan geçen bir opücük bıraksın istiyorsan, tabiki de türkiye şirketi.

İngiltere şirketlerini çok incelemedim ancak, Amerika'daki şirketler daha avantajlı geliyor düşüncem gereği.

Türkiye'de herkes kuruluş masraflarından bahseder ancak sonrasında başını ağrıtan düzenli öpücüklerden bahsetmez misalen; Esnaf ve Sanatkârlar odasının öpücükleri, sonrasında Bilişim ile ilgili olduğu için muhtemelen bir de Elektrik Elektronik Esnafları odası da öpecek, e bunun vergisi algısı, defteri, sigortası, geçiçi vergisi, gereksiz damga vergisi felan.

Karın ağrısı gibi KESİNLİKLE Türkiye'de şahıs şirketi açmanı önermiyorum eğer gelirin <= 100K₺ Altında ise, eğer >=250K ise de kesinlikle LTD öneriyorum biraz daha az öpülüyorsun