Hocam ilanın altına ekonomi tezi yazmışsınız bravo , Samsung'dan 42 bine alabiliyorsanız hiç durmayın, gidip alın 42 degıl 48bin yazıyor ılan fıyatı
Bu özgüvenle Samsung'un fiyatlandırma departmanına başvurun, burada harcanıyorsunuz
Güzel hocam bir bankada çalışıyorum zaten

ve attığım excel tablosu bilgisayarımda daima kayıtlı, malın sıfır fiyatını yazınca otomatikman o tablo oluşuyor.
Birader sen normal değilsin haberin olsun. Faizle falan kafayı bozmuşsun. Herkes bunlara başvurmuyor nakit alan taksit yapmayan insanlarda var. Arkadaş gayet güzel fiyatlara ilana koymuş gelip burda boş muhasebecilik yapıyorsun.
1. Parasının hesabını yapamayan adam normal değil bence. paranız çok olsa buralarda sürtmezsiniz bizim gibi...
2. Fiyat "Gayet Güzel" olsa satılırdı bu güne kadar kalmazdı...
3. Muhasebecilik yapmıyorum, müşterisi olduğum malın fiyatının 2. el olarak yüksek olduğu konusunda satıcıyı iyi niyetle bilgilendiriyorum.
1 adet ODYSSEY OLED G9 LS49CG934SUXUF 49" 0.03Ms 240Hz QHD HDR10+ FREESYNC KAVİSLİ GAMİNG MONİTÖR lejatini üstünde hala tertemiz
ekran 33000 sıfırı
Sıfırı 33 olmuş demekki... Sizin şu an istediğiniz fiyat nedir ? Ciddi soruyoum, Adana'da yaşıyorum Makul fiyat bulursam 2 x 27" monitörden tek büyük ekrana geçme niyetindeyim.