avukatta az değil ki hocam. 45bine avukat tutsam davayı kaybetsem gene karşı tarafın masrafını öderken 100binlik oluyorum. bu sefer üstüne tazminat davası açılmasını beklicem. her türlü 100bin çıkacak cepten
telif bgfilm den gelmiş. film sitesi olsa anlarımda. karakterlere kadar tr de lisansından para koparabildiklerini bilmiyordum.
Hocam birkere yakalayınca maalesef her türlü zorluyolar. Uzlaşma aşamasına geldiyse zaten muhtemelen savcı ardından mahkemeye sevk edecektir kendini orda savun diyerekten. Avukatta pahalı dediğin gibi o yüzden diyorum aslında en mantıklısı hiç uğraşmayıp biraz daha durumunu bildirerek pazarlık edip ödeyebileceğiniz bir şekilde ve miktarda anlaşmanız. Film sitelerinden zamanında Warner bros gibi şirketlerle bende uğraştım işin kötüsü işi bıraktıktan sonrada devam etti o yüzden dediğim gibi avukatlar peşini bırakmıyor. Bir arkadaşım uykusuz dergisinin ufak bir fotosunu kullanmış diye birkaç yıl önce bile bu miktarlardan çok daha fazlasını ödedi yani sizinki mağaza olduğu için savunma biraz daha zor.