Merhabalar, projeniz şimdiden hayırlı olsun. Kişisel markalaşma ile e-ticareti tek çatı altında toplamak günümüzün en kârlı ve doğru hamlelerinden biri.
Bahsettiğiniz PHP, MySQL ve Shopier kurgusu kesinlikle işinizi çözecektir. Ancak burada size profesyonel bir tavsiyem var: Zamanınızı tekerleği yeniden icat etmeye değil, pazarlamaya ve satışa harcayın.
Sıfırdan bir sistem yazmak yerine, WordPress + WooCommerce altyapısını değerlendirmenizi şiddetle öneririm.
  • Shopier’in kendi hazır eklentisi sayesinde ödeme altyapısını 5 dakikada kurabilirsiniz.
  • Dijital hizmet satacağınız için (veya ileride fiziksel ürüne geçerseniz), sipariş yönetimi ve müşteriye dosya teslimatı gibi süreçlerin hepsi sistemde hazır gelir.
Son olarak ufak bir UX (Kullanıcı Deneyimi) tavsiyesi: Anasayfanızı tasarlarken "Ben şunları yapıyorum" demekten ziyade, ziyaretçiye "Senin şu problemini bu şekilde çözerim" mesajını vermeye odaklanın. İnsanlar önce kendi sorunlarının çözümünü, sonra sizin kim olduğunuzu merak eder.
Yolunuz açık olsun, takıldığınız bir yer olursa Hem Kodlamada Hemde Fikir Konusunda Yardımcı Olabilirim. Kolaylıklar dilerim.