WarKoGame adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah şifa versin hocam bilgim yok konu yukarı çıksın diye yazıyorum
güzel düşünceniz için teşekkürler hocam

serterefendi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam olsun,

Acil şifalar dilerim yumurcağa.
Bu sektörün içinde olmuş birisi olarak maalesef hiç hoş bir sektör olmadığını yazarak sorunuza yanıt vereyim.

Girişimsel radyoloji merkezleri bu şekilde çalışır.
İstanbul'da çokça var diğer büyük şehirlerde de elbette.
Burada doğru uzmana denk gelmek çünkü öyle bir alan ki hepsinin belirli kanser türlerinde tecrübesi daha fazla kimi türlerde daha az olabiliyor.
Çocuk olması, kanser türü ve mevcut durumu biraz doktora uygun olmalı.

Bence şekilde hizmet veren yerlere ulaşıp bir tanı yaptırılıp bilgi alınması çok daha sağlıklı olur.
Doktorun ki muhtemelen Prof. olacaktır anlatımından konu ve duruma vakıflığını inanın anlarsınız.
Cerrahi işlem olmaz ilaçla ilerlenir ve tamamen kişinin durumu, yaşı, kanserin türü, evresi vs. vs. hatta kan değerleri, alerjisi, daha tepkimeye girecek etken maddeler belirlenir.

Aşırı "Ticari" bir sektör olduğundan hoş bir sektör değil yazdım.
Allah en kısa sürede şifasını versin.

İsim de öneririm normalde başka bir hastalık olsa ama bu hastalıkta isim önermiyorum.
Selam olsun Serter hocam,
patoloji sonucu yarın çıkacak vakit kaybetmeden önerilen yerleri sırasıyla arayacağız. kanser türüne göre en iyi yeri bulmaya çalışacağız. Bu konuda biraz zayıfız tecrubemiz yok. Bildiğiniz yerler var ise özel mesajdan bildirebilirseniz çok sevinirim. yarın sonuç çıktığı gibi bu yerler ile iletişime geçeceğiz. Suan tek bilgimiz genetik bir kanser tipi oldugu ve yavaş yayılım gösteren bir tip olduğu . iyi niyetiniz ve güzel düşünceniz için ayrıca teşekkür ederim

DOGRU adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun Allah acil şifa versin.Konu up
güzel düşünceniz için teşekkürler hocam