Merhaba, WooCommerce için geliştirdiğim telegram bot eklentisidir. Ücretli sürümünde bir çok tasarım ve özellik getirmem sebepli temel sürümünü ücretsiz olarak herkesin faydalanmasını istedim ve paylaşıyorum.
ÖZELLİKLER : Anlık Bildirimler;
Yeni sipariş geldiğinde ürün listesi, tutar, müşteri adı ve telefonuyla birlikte bildirim
Ödeme alındı / ödeme başarısız uyarıları
Sipariş durumu değişiklikleri ve iadeler
Düşük stok ve stok tükendi uyarıları
Yeni müşteri kaydı, yeni ürün yorumu (düşük puanlı yorumlara öncelikli uyarı!)
Yüksek tutarlı sipariş uyarısı
Terk edilen sepet bildirimi
Sipariş Yönetimi;
Siparişi "Hazırlanıyor" / "Tamamlandı" / "İptal" yapabiliyorsunuz
Kargo takip no ekleyince müşteriye otomatik bildirim gidiyor
Yorumları onaylayıp silebiliyorsunuz
Komutlar;
/ozet, /bugun, /bekleyen, /hafta, /ay, /encok, /siparis 1234, /stok ürünadı, /dusukstok, /musteri email, /durum, /yardim
Otomatik Raporlar ;
Her gece 23:00'te günlük satış özeti, her Pazartesi 09:00'da haftalık rapor otomatik geliyor.
Sistem & Güvenlik ;
Brute-force giriş denemeleri, güncelleme bildirimleri, SSL sertifika süresi ve disk doluluk uyarıları da Telegram'a düşüyor.
Rol Bazlı Yetki ;
Birden fazla kişi kullanabilir: Tam Yetki / Sadece Sipariş / Sadece Rapor seviyeleriyle çalışanınıza sadece sipariş yönetimi verebilirsiniz.
Kurulum 5 dakika:
Eklentiyi kurun
@BotFather'dan bot oluşturup token'ı yapıştırın
Webhook'u aktifleştirin, botunuza mesaj atın — hazır!
Gereksinimler: WordPress 5.8+, WooCommerce 6.0+, PHP 7.4+
Eklenti tamamen ücretsiz ve açık kaynak (GPLv2). Bot token'ınız sadece kendi veritabanınızda durur, hiçbir dış sunucuya gitmez.
Görüş, öneri ve hata bildirimlerinizi buradan veya GitHub Issues üzerinden yazabilirsiniz. Beğenirseniz GitHub'da bir ⭐ bırakmayı unutmayın
İndirmek için GitHub Tıkla