dostlar selam, iyzico ile çalışmak isteyenler için bir kaç bilgi paylaşmak istiyorum.

x firmalarla falan hiç vakit kaybetmeyin, şahıs şirketinizi kurun iyzicoya başvuru yapın, abartmıyorum defalarca aradım 4 defa red geldi cuma ve bugün olmak üzere, arıyorum nasıl yapıcam nasıl olacak diye böyle yapın şöyle yapın diye yönlendiriyorlar. Sadece logo konusunda sorun yaşadım visa mastercard oda çözülmek üzere.

x firmaya başvurdum politikadan dolayı kabul edilmiyor diyor, ne diyorum engel olan şey ne kanıtlarla sunayım çözelim, yok diyor politika, ne kardeşim senin politikan nereden ne gördün hayır anlat çözelim cevaplıyım yok boşa uğraş, para teklif etseler inanın gidip çalışılmaz çok kötü hale gelmiş.

Bankaya başvuracaktım ama bu işe özen gösterip gerçekten sadece bu işe yönelmiş bir firma ile çalışmak istedim başta hiç umudum yoktu sektör gereği ama incelemeyi geçtik, yani sektör onaylandı sadece logolar eklendi onunla ilgilide dönüş bekleniyor. iyzico neden red yedin, ne yapman gerekiyor, çözümler ne her şey alt yapıları ekipleri tamamen müşteri memnuniyet odaklı kurulmuş bir firma sen sanal pos al diye ellerinden gelen özeni gösteriyorlar. @iyzico;

Sektör dijital ürün satış