Olay şu... gece saatlerinde müşteri kendi iletişime geçiyor, diyorki şöyle bir işim var r10 dan yazıyorum ne kadara yaparsın... buraya kadar her şey çok güzel. Basit bir şey istiyor (bana göre) bende diyorum ki 500 e yaparım. Fiyat tekliflerini değerlendirip döneceğim diyor. Umarım 500'e başkasını tercih etmiştir demek dışında başka bir şey diyemiyorum. Naptınız yani 100tl ye mi yaptınız? Basit dediğime bakmayın yani ben 10 yıldır bu işi yapıyorum benim en az yarım saatimi alacak bir işten bahsediyorum. Şimdi gelip yarım saate 500tl istedik diye laf eden olacaktır illaki (az diyene sözüm yok). Arkadaşlar yapmayın etmeyin, bu yarım saatlik işi insanlar çözemediği için zaten bize geliyor. Biz bir çözüm üretiyorsak bunun bir bedeli olmalıdır. Kendinizi ve piyasayı bu kadar düşürürseniz bırakalım o zaman bu işi... Aslında her şeyden çok kafam şuna takılıyor, ben hadi elim boştu, o saatte uyanıktım hani birazda yardımcı olayım, bugün bununla gelen yarın başka işle gelir kafasında "düşük" fiyat verdim. Siz naptınız abi 50tl mi dediniz ben anlamıyorum artık piyasayı...