transfer numarası ile mi sorgulattınız
Bir tane banka ile görüştüm para ulaşmamış henüz. onaya falan düşen para da yok. yani google tarafından gönderilen paraların bir kısmı türkiye'ye ulaşmamış. google, citibank üzerinden gönderiyor parayı, onlarda bir gecikme oldu kesin. bazılarını göndermişler bazılarını göndermemişler. bizim tr bankalarında bir sıkıntı yok. göndermelerini bekleyeceğiz. endişelenmeyin.
Ne olcak bu durumun sonu hocalarım. Ödemesi gelen varmı?
En para benden swift numarasını istiyor yardımcı olmak için. Swift numarasını nerden bulucaz bilen var mı
Benim Garanti bankasında 2 ayrı ibanıma ödeme gelmesi lazımdı. 1 tanesi geldi diğeri gelmedi.
İşbankası, Enpra, Yapıkredi, Ziraat bankalarınada gelmedi.
Benimde en para halen yatmadı hocam
Dekonttaki numara ile sorgulanamıyor malesef. Dehşet ve vahşet içerisinde bekliyoruz
evet, eft sorgu numarası diye doğrudan bir şey yok ama google'un dekontunda ödeme numarası diye bir şey var. Bankaya bildirdiği bir şey olmayabilir tabi o. bi bakmak lazım. Ama yatar diye diye düşünüyorum. Endişeye gerek yok. Bu kadar insanda böyle bir gecikme varsa genel bir gecikme durumudur diye düşünüyorum.
evet. hem 16 temmuz hem de 17'sinde 2 farklı bankaya yattı.
ben aradım hocam eft sorgu numarası soruyorlar. onuda bulamıyorum. Google panelde ödeme gönderildi görünüyor. Ancak hesaplara geçmedi.
Bizimki de hala yatmadı. Ziraat Bankası. Bekleyelim bugünü bakalım
Arkadaşlar uluslarası Forum vs bir araştırın yani bilgisi olan sadece Türkiye'de mi sorun ve bilgilendirme yapalım, Google destek talep filan ile şüreçi çözümleyelim.