XTRA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öyle deme
Arkadaş sanırım kendi parfümünü kendisi hazırlıcak.Güzel hobidir tavsiye ederim ama şişe olayına çok takılmamak gerekli.Mesela bahsettiği stonger with you serisinden hangisini yaparsa yapsın orjinaline %90 benzer(Tecrübesi varsa).One million kesinlikle aynı şekilde...4 5bin vereceğine 1000 tl ile 4 5 şişe parfümünü kendisi yapar.
Bu işin tehlikeli bir yönü var.Bağımlılık ve işi ticarete dökmek
Şu an bende 700 çeşit civarında parfüm var.(Bir o kadarda test edip beğenmediğim veya istediğim gibi olmayan çöpe atılan malzeme)Hepsi kendim hazırladıklarım.Satış yapmıyorum.Arada esans olarak çok isteyen olursa yardımcı oluyorum(Uyguna alabilcekleri yerleri gösteririm).Fakat şu an işi ticariye dökmeye karar verdim.Tüm yasal izinleri hallettim sayılır.Marka tescili , şişeler , kutular , etiketler vs.. hazır.Yakın zamanda sadece 2 çeşit ile girişicem bakalım
Lafın kısası siz siz olun , fazla abartmayın.Yoksa küçük bir hobiyle başlayıp sonunda küçük servet harcayarak bu işe ticari başlarsınız
Hocam ben genelde mg(gülçiçek) veya Seluz kullanıyorum delux veya top seviye delux piyasada bazı esanslarda var ama top genelde hemen hemen tüm parfğm esanslarında var sizin önerdiğiniz marka varmı