@By_ReFLeX; @
lXenonl
Gerçekten Messi ve Ronaldo için birbirinizi bu kadar kırmanıza ve bu tür söylemlerde bulunmanıza gerek var mıydı? Bunu her iki taraf için de söylüyorum.
Bizler, sizlerin yorumlarını silmekten, ceza puanı eklemekten veya hesaplarınızı uzaklaştırmaktan gerçekten zevk almıyoruz.
Yönetim olarak üyelerin seviyeli bir şekilde tartışabilmesi ve birbirleriyle sağlıklı diyaloglar kurabilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Ancak zaman zaman sizler de bizleri zor durumda bırakabiliyorsunuz.
İkiniz de yaşça büyük ve tecrübeli hocalarımızsınız. Küçük arkadaşlara örnek olmanız gerekirken konunun bu noktalara gelmesini doğru bulmuyoruz.
Lütfen ikiniz de ilgili yorumlarınızı düzenleyerek veya silerek bu konuyu burada sonlandırın. Aksi takdirde yönetim olarak işlem yapmak durumunda kalabilir ve her iki tarafa da ceza puanı uygulamak zorunda kalabiliriz.
Anlayışınız ve iş birliğiniz için teşekkür ederiz.
Degerli kardesim, senin icin mesajlari editlerim.
Konu messi ronaldo konusu degil. Hakaret icerikli 3. Sahis olarak konuya giren kendisi. Ben de sadwce senin sulalendir dedim. Uslubuna dikkat edip yazsaydi bende ona gore karsilik verirdim.