Teşekkür ederim öneriniz için ama konuda da belirttiğim gibi mevcut işe zararı dokunacağından dolayı mail açmayı düşünmüyorum.
hocam youtube farm yapabvılırsın tıktok fan yapabılırsın 100 cihazı tek sısteme baglayıop google hesap actırabılırsın herşey olabılır ama tek tek ugrasılmaz cin ve japonca aratırsan ınt de telefon farmı dıye farklı ıslerde bulabılırsın ama legal degıl turkıyede bılgın olsun
Türkiye’de illegalde değil diye biliyorum, tam olarak yasada buna dair bir şey yok. Ne legal ne de illegal yani. YouTube için 4.000 saat hizmeti vermek aklımda var ama tam olarak nasıl işler ne yapmak gerek bilmiyorum maalesef.
Google Haritalar yorum hizmeti üzerine ilerleyeceğim ana iş olarak, şu anda hesapları ayarlıyorum organik yorumlar yaparak hem hesapları daha kaliteli hâle getiriyorum Google’nin hesapları tanımasını sağlıyorum hem de yerel rehber seviyelerini yükseltiyorum. Ondan sonra hizmete başlatacağım. 0 seviye boş hesaplardan hizmet vermeyeceğim, güzel bir şeyler var bakalım aklımda bu ay sonu gibi işleyişe geçecek umarım. 🙃