Sevgili arkadaşlar X'de yer alan 24.2 K takipçili, mavi tikli hesabım haksız yere askıya alındı. (Fenerbahçe üzerine paylaşımlar yaptığın hesap)

Para kazanma ve abonelik aktifti. Önce Cuma günü para kazanma durduruldu diye bildirim geldi. İtiraz ettim ama sanırım insan gibi itirazlar işe yaramıyor. Sonra ise bugün hesabım askıya alındı.

Gelen mailde;
"Özgün olmayan davranışlar ile ilgili kurallarımızı ihlal ediyor.
Hizmetlerimizi X'in bütünlüğüne zarar verecek, özgün olmayan faaliyetlerde bulunmak için kullanamazsın."

Gibi ifadeler var. Öncelikle şunu söyleyeyim; Son günlerde 3-5 tane troll hesabın gelip belirli gönderilere alt alta emojili yorum yaptığını fark ettim. Muhtemelen bunun sonucunda da gidip şikayet edip askıya aldırdılar.

Kimseye küfür etmedim, hakaret etmedim hatta beddua bile etmedim. Ancak sosyal medyada taraftarım diyen bazıları bu haksızlığı yaparak hesabımı şikayet etti. (Ağır beddualarımı yiyorlar şimdi o ayrı konu) ama hesapta asla böyle şeyler yapmadım.

Siz sormadan ben söyleyeyim; Bugüne kadar ne yaptıysam o rutinde devam ediyordum. Yani kendi gönderimi de RT'liyordum, başka gönderileri de ve bu zamana kadarki gibi yaptım. Farklı bir şey yoktu.

LÜTFEN BANA BİR YOL GÖSTERİN. Yapacağım itiraz için metin olur ne bileyim çok zoruma gitti açıkçası.