Ben öyle çok denedim api sağlayıcı cart curt
Gerçekten api kullan rahat et.
Çünkü hiç kimse gerçek sahibinden ucuza veremez.
Batch api olsa alnından öpeceğin hahahaha.
Bazı istisnalar olur. Koskoca Microsoft kısa süreliğine indirim yapar falan. O da nadiren.
Çin'den çakma api alıp çakan herkes ana sağlayıcı olmuş. Herkes bir ara lokmacıydı, korona virüs uzmanıydı şimdi herkes yapay zeka uzmanı oldu. Ne ara bu kadar okuyup ilerlediler anlamıyorum
Çin'den free model bulup system prompt çakıp millete claude diye yutturuyorlar. İş görür mü claude gibi olur mu bilmem. Sıfır maliyetle ama milleti kandırarak para kazanıyorlar. Çin modeli kapatınca da hemen "bakımdayız"
Lan oğlum ne bakımı evinde h100 mü var senin hahahahaha. Api gitti şimdi yana döne başka sağlayıcı arıyorsun.
Dostlar gidin adam gibi api sağlayıcıdan amazon google gibi ya da şirketlerin kendi sitesinden api key alıp atın 10 dolar işinize bakın.
Buradan -isim vermiyorum- birisi ücretsiz api sağladı deneme sürümü mantığı. İlk soruda limit doldu. Basit bir soru sormuştum. Anında dolunca limit "kardeş bu ne" dedim.
"Şimdi sistem sürekli request atıyor da ondan doluyor" dedi.
Demem o ki verdiğin paraya yazık arkadaşım. Git kendi paranı azıcık harca da gerçek bir hizmet al.