Bizim için birşey farketmiyor, Hintlilere yazdırıyorduk, AI'ya yzdırıp testlerimizi yapıyoruz, Dün Y.K bankasındaki bir arkadaşımla görüştüm, ciddi derecede kullanıyorlarmış ama Code review için manuel onay isteniyor, manuel bir göz gerekiyor ve çok ciddi token maliyetleri olmaya başlamış keza fiyatlarda artacak zaten, ayrıca özellikle skill dosyaları açıklarla dolu(opclw) ile çalışan sistemlerde, ve ayrıca, AI'ya entegreyim severim kullanırım. Ama bana burda bir kişide AI herşeyden süper yapıyor açık yok demesin. bir eğitim kurumunun ilkokul lise için yaptığı sistemde cevap anahtarlarını, optiklerini, kişisel bilgilerini görebildim. APİ uçlarını kapatmmamış ai. özellikle de 2-3 script ile console'a da çok güzel veriler alıyor. Auth'a gerek yok.

Özellikle hiç bişi bilmeyen, hosting'den sunucudan bir postre kurmamış kişi doğrudan ai ile iş yaparsa çok patlar, zaten patlanıyorda ve bana revize işler gelmeye başladı, bırakın ellemeyin yapsınlar. Zaten AI en kolaya odaklı, ya şurda ücretsiz host sağlayıcı var hemen shellden entegre ol upload et, adamlardan dosya istedim. sistemi bulamadılar, yani ai ile geliştiren birine bile devredemzler.

Size 2 dk kazandıran yorum: Bence çok keyifli, ama emin ellerin kullanması gerekli. Emin olmayan ellerin kullanması çok kısa süre içinde emin olan ellere iş fırsatları getirecek, bunu yaşamya başladık. Ayrıca, hintlier yerine AI ile ilerliyorum artık. o derece faydalı oldu bana.