ne kadar sığ bir düşünce... evet gelir modelimiz ürettiğimiz proje. fakat herkes ai kullanıyor ve burada işin ai kullanarak uzmanlık seviyesi var. sen şunu üret diyerek proje ürettiğini zannediyorsun. teknik bilgin sıfır veya çok az hakimsin ancak sana karmaşık projeler üret dediğim de ai sana yardımcı olmaz en azından senin seviyende ki biri işin.. burda teknik bilgi ön plana çıkıyor.
amacımız bu konuda farkındalık oluşturmak birilerinin başlangıç seviyesinde ai kullanan biri ile iş yapması bizi bağlamıyor. bu konu üzerine açılan şikayet konusu elbette bize fırsat doğrurur. ucuz iş yaptır, işin ehline iş yaptırma sonra rakip-fırsat mantığını öne sür.
hocam sen ai konusunda level atlamış bir kullanıcısın özellikle senin bu yazdığın cevap hiç hoşuma gitmedi. senin bu forumda minimum ai vasıtası ile iş aldığın ücret nedir ? bilgisayarımı 1k ile açarım diyen kişiye sonuna kadar hak veriyorum. ne yani şimdi ai çıktı mertlik bozldu mu ? hadi ikimiz kapışalım karmaşık bir proje fikri olsun ve seninle aynı gün üretime başlayalım ne dersin ? ön yüz backend güvenlik zaafiyetleri ne kadar kaliteli bir üretim yaratacağız sen kendine güveniyormusun ? kaliteli iş yapan ile kalitesiz ucuz iş yapan aynı kefeye konurmu ? bizim tepkimiz bilinçsiz insanları cüzi miktarlar ile teklif verip kandıran, şikayet konuları açtıran kesime. hem piyasa fiyatını düşürüyorlar hemde işinde çok iyi olan kesim aptal yerine konulyor. neden? sen 1k fiyat veriyorsun ben işimde çok iyi olduğum için 5k fiyat veriyorum adam sana dönüş bile yapmıyor. bu sebeple dip fiyat zorunluluğun kesinlikle getirilmesi şart!!!!
Yav gözünü seveyim eskiden yardım yoktu yardım yoktu onu diyorum diyeceği tek şey terminale şunu yaz dicekti