Ruby Digital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Garanti verebildiğim ürünler var, veremediğim ürünler var.
Örnek; ChatGPT için 14 gün garanti veriyorum, Semrush Guru için 4 gün garanti veriyorum.
Instagram hesap satışlarında ilk giriş garantisi veriyorum. Müşteri de buna göre satın alır veya almaz.

Konularımda bu hususlara da özellikle değiniyorum, eğer garantiyi atlamışsam bile müşteriyle ilk temasta direkt olarak özellikleri belirtiyorum.
ChatGPT alan müşteri benden 30 gün garanti istiyor. Ben OpenAI değilim ki 30 gün garanti nasıl verebilirim?
Hatta OpenAI bile diyor ki "şunu şunu yaparsan garanti vermem, hesabını kapatırım" bu durumda ben nasıl bir garanti verebilirim?

İnsanların da biraz bu konularda anlayışlı olması gerekiyor.
14 gün garanti veriyorum diye o hesap 14 gün sonra patlayacağı anlamına gelmiyor.
Müşterilerim çok şükür bu zamana kadar 1 kere mağdur oldu, onda da global sorun vardı, hepsine tek tek telafilerini ilettim.
Onun haricinde tüm müşterilerim eksiksiz 30 gün hatta duruma bağlı olarak 35 gün bile kullanan oldu.
14 gün garantiyi olası OpenAI güncellemelerine karşın, biz de mağdur olmayalım diye veriyorum şahsen.
Tam olarak doğru yaklaşım bu. Sattığın ürünün teknik ömrüne göre bir süre belirleyip bunu şeffaflıkla belirtmek en profesyonel yöntem. İlk giriş garantisi veya limitli süre garantisi, her iki tarafın da mağduriyetini önleyen en adil ticaret modelidir. 'Her şeye garanti' demek yerine, senin yaptığın gibi gerçekçi sınırlar çizmek bu işin doğrusudur