💻 PROFESYONEL YAZILIM VE DESTEK HİZMETLERİ 💻
"Siz hayal edin, biz kodlayalım. Uygun bütçe, temiz işçilik."

Merhabalar Değerli R10 Üyeleri ve Misafirleri,

Ben red0. Yazılım dünyasındaki tecrübemi, sizlerin projelerini hayata geçirmek için kullanıyorum. Amacım; sadece "işi yapıp parayı almak" değil, projeniz için en doğru, en performanslı ve bütçenize en uygun çözümü üretmektir. İster sıfırdan bir proje, ister elinizdeki yarım kalan bir iş... "Şu yapılır mı?" diye çekinmeden sorabilirsiniz. Geniş bir alanda hizmet veriyorum ve öğrenci dostu fiyatlarla yardımcı oluyorum.

🛠️ NELER YAPIYORUM? HİZMET ALANLARIM

Yelpazemiz geniş. Aklınızdaki proje aşağıdakilerden birine uyuyorsa (veya uymuyorsa bile) yazın, çözüm üretelim.

🤖 1. DISCORD BOT & TOPLULUK YÖNETİMİ
Sunucunuzun kalitesini artıracak, Node.js veya Python altyapılı, 7/24 çalışmaya uygun botlar.
  • Moderasyon & Guard: Sunucuyu patlamalara karşı koruyan, otomatik rol veren sistemler.
  • Eğlence & Ekonomi: Kumar, seviye, rol marketi gibi üyeleri tutacak sistemler.
  • Duyuru & Reklam Araçları: Belirlenen kanallara veya DM üzerinden (API limitlerine uygun) bilgilendirme geçen sistemler.
  • Entegrasyon: Web sitenizle Discord sunucunuzu birbirine bağlama.
🌍 2. WEB GELİŞTİRME & DÜZENLEME (PHP - HTML/CSS - JS)
Sitenizde yaşadığınız ufak sorunlar veya yeni eklenti istekleri.
  • Script Kurulum & Hata Giderme: Çalışmayan fonksiyonların tamiri.
  • Tasarım Giydirme: HTML/CSS düzenlemeleri, responsive (mobil uyumlu) hale getirme.
  • Yönetim Paneli: Mevcut sitenize basit ve kullanışlı admin paneli yazımı.
  • Landing Page: Ürün veya hizmetiniz için tek sayfalık, şık tanıtım siteleri.
🎮 3. OYUN SUNUCU DESTEĞİ (MTA)
Oyun sunucusu sahiplerine teknik destek ve eklenti yazımı.
  • Sunucu Optimizasyonu: Lag sorunlarını azaltacak ayarlar.
  • MTA Scripting: (Lua) Sunucunuza özel panel, login ekranı veya oyun içi sistemler.
🐍 4. OTOMASYON & SCRAPING (PYTHON)
Bilgisayar başında vakit kaybetmeyin, bırakın botlar halletsin.
  • Veri Çekme (Bot): E-ticaret sitelerinden veya forumlardan veri/içerik çeken botlar.
  • Otomatik İşlem: Sosyal medyada veya web sitelerinde tekrarlayan tıklama/yazma işlerini yapan araçlar.
💎 NEDEN BENİ TERCİH ETMELİSİNİZ?
🤝 %100 Müşteri Memnuniyeti: İş bittiğinde "Tam istediğim gibi olmuş" demeden işlemi kapatmıyoruz.
Hızlı Teslimat: Projenin boyutuna göre size net bir süre veririm ve o süreyi aşmam. Sizi bekletmem.
📞 7/24 İletişim: WhatsApp üzerinden dilediğiniz zaman yazabilirsiniz, müsaitsem anında dönerim.
💸 Bütçe Dostu: Piyasayı biliyorum. Hem emeğimin karşılığını alacak hem de sizin cebinizi yormayacak "makul" fiyatlarla çalışıyorum.

📞 İLETİŞİM VE FİYAT TEKLİFİ
Projenizin detaylarını iletin, hemen inceleyip fiyat ve süre bilgisi vereyim. Çalışmasak bile tanışmış oluruz, çayımı içersiniz

👉 WHATSAPP'TAN HIZLI MESAJ GÖNDER (TIKLA) 👈
R10 PM: @red0

İş alımı aktiftir. Detaylar için lütfen iletişime geçiniz.