Custom api yerine orijinal sağlayacıdan plan alarak bu dediğini yapabilirsin.
Satıcıların yarısı bu hizmeti pool üzerinden sağlıyor ve bu sistemin mimarisini kurmak inanılmaz basit.
Bahsettikleri istek haklarının yüksek olmasının sebebi de arkada dönen modelin kapasitesi.
Kimse sana opusu günlük 1000 istekle ayda 2000 liraya sağlamaz bunu Anthropic bile yapamıyorken.
Gpt modelleri için 150 200 liralık hesaplarla pool yapabilirsin.
Kiro, antigravity, cursor. Hepsi aynı sistematik ile yapılabilir 1 tedarikçi yeterli.
Exhaust hesapları cd ye alıp diğer Account üzerinden devam oauth geçmekte basit SMS desen 3 4 lira..
1 Account 1 proxy 1 SMS maliyeti 200 lirayı geçmez
Konuya yazan arkadaşlar ürünü fable sonnet opus olarak pazarlama yapsalarda arkada hangi modelin döndüğü kara kutu senin gördüğün sonnet 5 arka planda gpt 5.4 minid, kimi k2. 7, composer...
Promptların projen sistemin çalıştığı sunucunun belleğinde geziyor risk çok kesinlik sıfır.
Bu tarz Bi ticarete girmeni önermiyorum ucuz mal alacak kadar zengin olma orjinalden şaşma.
Hocam eskiden codex-lb üzerinden pool luyordum dediğiniz gibi 5-6 hesap. Daha sonra telefon no doğrualama istemeye başladı, en son doğruladıktan bir gün sonra tekrar istiyordu, bu SMS hizmetleri de tek seferlik olduğu için sonra kullanılamaz hale geliyordu. Bunun çözümü var mı biliyor musunuz acaba, veya proxy üzerinden kulanınca sıkıntı olmuyor mu? Ama benim mesela sadece tek hesap kullandığım zamanda da 1 hafta sonra tekrar doğrulama istemişti.