Merhabalar hocam yenisiniz galiba kullanıp geribildirim veren olmamış değil m?
Ben kullanıyorum. 984 Milyon token kullanımı yapıldı. 21.8 dolara mal oldu. kullanılan model 5.6 sol ultra
Şuana kadar takılma olmadı verdiğim tek bir prompt 1.5 saat civarında çalışıyor sonra duruyor rapor veriyor sonra tekrar birşey çalıştırıyorum özellikle bu şekilde denedim. Takılma yaşamadım 2 kere reconnection uyarısını gördüm ancak sonucu engellemedi. Panel üzerinde usage kısmında reject edilen bir request görmedim.
Kurulum kısmı kolay sadece standart config.toml dosyasını değiştirmeniz lazım 5 satırlık bir kopyala yapıştır. Kurulumda çıkış yapıp tekrar sign in yapın yazılmış aslında auth.json dosyasına api key yerleştirmeniz ile aynı şey.
Model providera dikket edin. Chat history kaybolmasın istiyorsanız tagleri değiştirmeniz lazım bu biraz uğraştırabilir. Yada model providerı hiç değiştirmeyin OpenAI olarak kalsın test edin. Büyük ihtimal çalışacaktır. bunu değiştirdiğinizde chat kaybolur bilginiz olsun.
Gizli bir fiyatlandırma var bu detay sitede notlarda var ama dikkatli okumak lazım. Context limit 272k değerini geçtiğinde input ve output tokenlarda bir katsayı uygulaması yapılıyor. Benim kendi verilerim ile sitenin değerleri arasında 2.5 dolarlık bir fark oluştu.
Ödeme işlemi usdt olarak yapılıyor otomasyon ancak burda satıcı bir detayı atlamış. Bunu düzgün belirtmesi lazım. Sitede otomasyon için küsüratlı bir rakam yatırıp takip ediliyor o para. Ancak hesaba bunu copy paste yapın dediği rakam net ücret yani bep20 nin 0.01 kesintisi dahil edilmemiş o yüzden burda hata oluşuyor ve ödeme otomatik geçmiyor manuel müdahale edilmesi gerekiyor. Onun dışında satıcı ile görüşmeden otomatik ödeme yapılabiliyor bunu sevdim. Düzeltilmesi gereken sadece ordaki detayın verilmesi yoksa hata alırsınız.
Benim fikrimi sorarsanız ucuz.
Tek bir sorun var. Satıcının başına birşey gelirse yada bir verilen hizmet ile ilgili teknik problem yaşandığında ücret iadesi için garanti veriliyor mu bu soru kritik ? Cevaplanması gerekir.