aosmanergen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yıllardır bu illetten muzdaribim ben de. Ne yapsam ne etsem bir türlü bırakamıyorum. Allah herkesi bu illetten uzak tutsun ama gerçekten uy*şturucudan bile beter bir illet. Uy*şturucu kullanan bir gün aşırı dozdan ölür kurtulur ama bu kumarın gerçekten çaresi yok. Cep 3 kuruş görse o 3 kuruşu oynamak istiyor insan. Durumun bitcoin vs. olduğunu tahmin etmiyorum. Kumar sitelerinin çoğunda Self-exclusion seçeneği var. 2100'e kadar kendini banlattırırsa bir nebze de olsa uzaklaşma ihtimali var. Biliyorsunuz bu siteler oynadıkça VIP seviyesi arttırıyor bonuslar vs. veriyor. O bonuslara alışınca tekrar 0'dan hesap açıp oynayası gelmez pek. Ben bu taktikle 6 ay uzaklaşmıştım. Belki bir faydası olur.
buradan oynayanı görmek garip geldi. herkesin internetle az çok kodla alakası var. iddaa oynuyorsanız bir şey diyemem.

şeker çevirme slot oyunlarını oynayanı hiç anlamam işte. arkasında yazılımcının bir sürü kurnazlığı yatıyor. yakın zaman da oyunuma spin çevirme yaptım. oyunda para kazanıyorsunuz. (oyun parası kumar değil). üst üste 4-5 kere kaybedince 1 kere de 5 e katlama yaptım daha çok heveslensinler diye. büyük ödül oranı imkansıza yakın ama hep büyük ödülü kıl payı kaçırma şansı %30.

ben basit bir oyuna bunu yapıyorsam gerçek parayla oynanan arkasında yüzlerce yazılımcının olduğu sistem neler yapmaz