3D Secure olmayan ödeme kaldımıki hocam 3D ile yapılmıştır işlem sorayım bir pos firmasına
APT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her ne yaparsanız yapın, kişi sizden satın alıp, ardından bankaya itirazda bulunabilir. Kartın çalıntı olması gerekmiyor. "Ben almadım", "aldım ama teslim edilmedi", "ürün istediğim gibi çıkmadı" gibi şeyler çoğu bankadan kart üreticisine, kart üreticisinden ödeme sağlayıcısına, ödeme sağlayıcısından da size geliyor.

Eğer bankanın itibarı varsa dikkate alınıyor, kart üretici tercih mercii, ödeme sağlayıcısının itibarı dikkate alınıyor, en son aşamada "siz" yani şirket dikkate alınıyor. Size fikriniz dahi sorulmadan, itiraz gerekçesine çözüm dahi üretmeniz beklenmeden karar verilebiliyor. Bazen de sizden açıklama bekleyip karar veriyorlar. Ancak, sizin yaptığınız açıklama, haklı dahi gözükseniz, kesin belirleyici bir unsur değil. Çünkü müşteri memnuniyeti ön planda değerlendiriliyor.

Siz çok fazla itiraz alıyorsanız, puanınız yüzde olarak kötüyse, sık olarak sizin fikrinizi bile sormayabilirler.
İtiraz eden kişi çok fazla itiraz eden biriyse, reddedebilirler.

Varsayın kart gerçekten çalıntı. Buna karşı yapabileceğiniz şey "KYC" değildir, 3D Secure tek çözüm olur. Çünkü 3D Securedeki bildirim onayı / SMS onayı sorununu anlatabiliyorsa birileri, KYC kısmını rahatlıkla atlatırlar. KYC size daha güvenli gibi geliyor olabilir, müşteri kaçırmaktan başka bir fonksiyonu yok. Önüne gelen KYC çekince bir şeyler düzelir sanıyor. Hiç ilişkisi yok. Özellikle TC vb zorunlu kılıyorsanız, müşterilerin çoğu gider zaten. Ben hiçbir siteye TC girip alışveriş yapmaya evet diyen biri değilim. Almamayı tercih ederim. Çünkü şifreyi bile hashlemeden tertemiz text olarak tutan yerler, neden benim çok önemli bilgilerime saygı göstersinler? Data satmanın ana alışveriş konusu olduğu bir dönemde, sizin yapabileceğiniz şey bu olmamalı.

3D Secure, itirazı da zorlayan bir konu. Çünkü müşteri "onay verip ödüyor". Siz bunu aktifleştirmiş olabilirsiniz. Ancak, sisteminiz 3D olmayan kartın ödemesini kabul ediyor ise, geçmiş olsun. Bu zorunlu olmak zorunda.

İtirazlara karşı gelebilecek metodlar araştırabilirsiniz. Bunlar da genelde fiziki teslimat içeren şeylerde mümkün oluyor. PayPal gibi yerlerin mesela 180 gün koşulsuz dijital ürün iade politikası var. Adam 160 gün önce ödeme yapsa, parayı geri çekse, PayPal size fikir dahi sormaz.