Ya insanlar çadır olayına takmışlar yahu arkadaş. çadır vatandaşa satılmamış. hiç birşey bulamayıp bunamı bahane ariyorsunuz. tamam deprem o esanda düşünülen şu bu bir insani yardım. düşününce haklısınız. ben bile ahbab a para gönderdim. diyorsunki yardım kuruluşu para toplayacak. sonra gidicek bedavadan cadır isdeyecek. senin mantığına sığıyormu. kızılay cadırı yerine nasıl koyacak peki. para toplayarak değilmi. 1 milyon cadırdan bahsediliyor dagıtılan cadır. oyle ha diyince anında yapılacak birşey degil.
Bu kadar basit olay ama anlamak istemiyor ANALOG
Hayır en başından zaten KIZILAY a saldırdılar adamın vereceği varsa da vermez yani ikiside BAĞIŞ alarak yardım dağıtıyor..
Biri diğerine çamur atıyor kendisi daha fazla bağış toplamak için ama birileri kabul etmiyor..
O zaman Biraz çadır istesin, biraz erzak istesin, parayı da cukkalasın ne güzel.. Adam halka değil başka bir kendisi ile benzer statüde ki kurum a çadır satmış ki o kadar çamur atarsan satar tabi daha ilk günden Kılıçdaroğlu burada hiç KIZILAY ÇADIRI GÖRMEDİM dedi o sırada arkasında Kızılay çadırı vardı...
Ben kızılay meraklısı değilim çok sıcak olduğum savunacağım bir kurum da değil İktidarı desteklememe rağmen kızılaya böyle biraz burun bükerek bakıyorum..
ama bu olayda Adamlar Haklıydı ortadan bakarak söylüyorum karşı taraf hakkında çıkan iddalar da bu kadar kötü iken halen savunup oda aynı demek olmuyor..