Denetliyorlar işde, denetimleri niye desteklemeyip halen ahbap a yaparım diyon garipsin sende...
Kızılay olayını anlaman lazım.. Kızılay zaten çadırı bedava dağıtıyor....
( Sen hem burada devlet yok diyip sonrada gidip senin çadırını bana ver ben dağıtacam deyip halkdan da çadır alacaz diye para topluyorsun anlamak istemiyorsun )
buna rağmen halen devletin kurumunu suçluyorsun..
Başkan sen baya bir kör kütük fanatiksin... Denetlesin devlet diyorsun denetlediğinde çıkan probleme rağmen problemli kişinin lafına inanıyorsun, hemde halen o kuruma yardım yapacam diyorsun. Senin problem çözme şeklinde bi sorun var .
yok ben anlatamiyorum. soyle anlatiyim;
- 3.5 sene once deprem zamaninda ahbaba yardim gonderdim, adamlar (laf icabi) benim bagislarimi kumar masasinda yemis, allah belalarini versin.
- devlet kurumlari benim gonderidigim yardimin yerine ulasip ulasmadigini neden 3.5 sene denetlemedi, bunun hesabi neden sorulmuyor.
- 6 subatta kizilayin depremzedelere cadir sattigini 2 senedir tum Turkiye biliyor, neden bu konuda hic kimse yargilanmadi, cezalandirilmadi?
- bagislarimizi ahbap yoneticilerinin kumar masasinda yedigini, irak'a 1500000000 dolar + faiz/masraf vs. tazminat odeyecegimizi ogrendigimiz gune kadar neden haberimiz olmadi? 3 senedir bu dernek denetlenmiyor mu?
- senin onerine gore ahbap kotu, kizilay'a bagis yapalim, oylemi?
bu saatten sonra hic birisine tek kurus gondermem de, eger bir kuruma bagis yapacaksam da bu kesinlikle kizilay olmaz.
benim itiraz ettigim ahbap veya baska bir dernek/kurum vs. hirsiz, siz devlet kurumlarina guvenin, bagislarinizi kizilaya yapin demenize. her ne kadar masumiyet karinesi geregi henuz suclu ilan edilmemis olsalar da bu saatten sonra kesinlikle ahbaba 1 kurus gondermem, ama kizilaya gunahimi bile vermem, bosuna guzellemesini yapmayin.