Anneye babaya şaştım. İyi olabilirler ama geleceği için çalışan, ailesini de düşünen duyarlı çocuğunun kendilerine güvenerek emanet ettiği parasını, yatırımını kendisine bile söylemeden; çalışmaya önem vermeyen, kumar bağımlısı, sorumsuz bir çocuk için harcamaları çok yanlış bir davranış. Bir de kendilerini doğru göstermek için "Senin evladın olsa sen de öderdin. Ben sizin için çalışıyorum." diyerek duyarlılık, haklılık yapmışlar. Senin duygularınla, vicdanınla oynamışlar. İyi de kendi paraları değil ki. Yani kendi evladının avukat parasını senin paranla ödemişler. Cidden şaştım. Kardeşinin böyle sorumsuz olmasında anne, babanın rolü var gözüküyor. Meselenin para olmasını geçtim, sorumsuz çocuk için sorumlu çocuğu kullanmak yanlış. Bu da sana ders oldu artık. Evin ihtiyacını tek tük karşılayabilirsin, annene de maddi destek sağlayabilirsin ama paran da altının da bankada dursun. Anne ve babana da bu yaptıkları hatayı söyle, onlara hep iyi ol, sakın kötü ve sinirli biri olma ama güveninin ve kalbinin kırıldığını da söyle. Ömürden gitse de para çalışarak yine kazanılır ama anne, baba bir daha bulunmaz. Sen iyi bir evlat olmaya devam et, paranı da kendin muhafaza et.