Merhaba değerli r10 ailesi,
Son zamanlarda bazı ürün/hizmet ihtiyaçlarımı karşılamak adına r10 başta olmak üzere, interneti daha sık kullanmaya başladım. Sanırım bu yüzden

trade sistemimiz hakkında bir önerimi paylaşmak istedim.
İnternette ihtiyacınmız olan bir hizmeti ya da ürünü araştırırken, ürünü daha önce almış kişilerin yorumlarına ulaşmak çok kolay. Fakat hem almış hem de kullanmış/hizmetten yaralanmış kişilerin yorumlarını ulaşmak çok zor. Aynı bu senaryonun forumumuzda da mevcut olduğunu düşünyorum.

naçizane fikrim.
Ürünler için alışveriş sitelerinde yorumlar yoğunlukla teslimat üzerine ya da firmann iletişimi üzerine olmaktadır. Hizmet tarafında ise, forumumuz özelinde daha çok "hizmet için anlaşıldığı" ve "işin tamamlandığı" üzerine. Fakat hizmet hakkındaki yorum genellikle konularda ve çok nadir mesajlarda yer almakta.
Önerime gelecek olursam;
Trade sistemimizi 2 adımlı hale getirsek,
1. adım "ücret ödendi", "HIzlı kargo ve teslim alındı"
2. adım ise Alıcı tarafı ürün/hizmet yorumu daha "
cool" tabirle

ürün "
feedback"i. ardından Satıcı cevabı, teşekkürü/özrü/savunması vs. belirli ölçülerde saygı çerçevesinde olması ve karşı tarafa cevap hakkı doğurmayacak şekilde bir mesaj.
Sizler ne dersiniz? Ya da yönetimimiz değerlendirir mi ? yararlı olur mu? Siz neler düşünüyorsunuz ?
Fikirlerinizi paylaşmanız beni mutlu eder.
Herkese iyi forumlar, hayırlı işler.