resulalagozoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel olmuş fikrimi soracak olursanız; ücretsiz sunmananız daha iyi olur.
bazı özellikleri kısıtlı ve sınırlı olursa istediğiniz verimi daha iyi alırsınız.
kısa sürede daha çok tanınırsınız; uzantıyı beğendim açıkçası Özellikleri de

Ücretsiz / Standart / Premium diye ayrılırsa güzel olur.

şimdiden bol kazançlar sistemi beğendim ama şuan hiç bir deneyim yaşamadan direkt ödeme yapıp pek müşteri olacağınu sanmıyorum. Stripe ile mesela 7 günlük test Premium sunulabilir. Yani herkes istediği maili alabilir ama yükseltme aboneliklerden paket alsa daha iyi olur yani…

Geri bildirim için çok teşekkürler, gerçekten değerli 🙏
Neden "bedava" bir katman sunmadığımızı biraz açayım: Bizde her isimden yalnızca bir tane var. Alt çizgi, tire ya da noktayla türetilmiş "ikinci bir sürüm" yok.
Mesela bir tane ali var, belki bir doktor, belki bir avukat, ama tek kişi. Gmail'de ali çoktan gitmiştir, size ali.4471 kalır; bizde ise o temiz, tek kelimelik isim gerçek sahibine ait. İşte bu yüzden değerli, değerli olan da bedava dağıtılmaz.
Bir de şunu eklemek isterim: lütfen buna "sadece bir e-posta" olarak bakmayın 🙂 İçinde bir sürü şey var, sadece posta kutusu değil; paketlere göre açılan bir sürü özellik ve araç bir arada geliyor. Yani aldığınız şey bir adresten çok, size ait bütün bir sistem.
Uzantıyı ve özellikleri beğenmene çok sevindim, bunları duymak motive ediyor 🙏 Görüşlerin için tekrar teşekkürler, açılışta seni de aramızda görmek isteriz 🚀