Konu
İnsan Kaynakları ve İzin Yönetim Sistemi-Açık Kaynak Kodlu
16-07-2026, 23:42:01
durer
TEK FİYAT
1499 TL
ÖMÜRLÜK KULLANIM.
İnsan Kaynakları ve İzin Yönetim Sistemi
(Personellerinizin tüm izin ve vardiya atamalarını takip edebilirsiniz daha fazlası ve diğer tüm özellikler için demo linkini tıklayınız)
AÇIK KAYNAK KODLU OLARAK VERİLECEKTİR. İSTEYENE ÜCRETLİ OLARAK GELİŞTİRME YAPILABİLİR.
DEMO İÇİN TIKLAYABİLİRSİNİZ.
ÖZELLİKLER
Giriş & yetkiler Kullanıcı girişi (JWT) Roller: Admin, İK, Yönetici, Personel Rol bazlı menü ve işlem yetkisi Profil sayfası + şifre değiştirme Personel Sicil, departman, pozisyon, işe giriş, durum Telefon, e-posta, acil iletişim Personel notları Kıdem hesabı İzin yönetimi Türler: yıllık, mazeret, hastalık, ücretsiz, doğum, babalık, saatlik, avans Bakiye (hak / kullanılan / kalan) Kıdeme göre yıllık izin hakkı Hafta sonu + resmi tatil düşümü Onay akışı: personel → amir → İK Red + açıklama, onay geçmişi Onaylı izin iptali (bakiye iadesi) Departman çakışma uyarısı Takvim & tatiller Aylık takvim Aynı gün izinliler Resmi tatiller Türkiye tatillerini API’den senkron (Nager.Date) Mesai & vardiya Fazla mesai kayıt / onay Vardiya tanımları ve atama Evrak & bildirim Evrak yükleme / Rapor & analitik Aylık / yıllık / departman izin raporları Excel / PDF / CSV İzin ısı haritası Departman karşılaştırma grafikleri SGK / bordro CSV çıktısı Yönetim Kullanıcı yönetimi Departmanlar Sistem ayarları Aktivite logları,resmi tatilleri otomatik çekmektedir.
YAZILIM İSE FRONTEND REACT , BACKEND İSE PHP DİR.
daha fazlası için demoya bakabilirsiniz.
DEMO İÇİN TIKLAYABİLİRSİNİZ.