Forumda sıkça telefon rehberinizde kayıtlı ünlü isimlerle ilgili konular açılıyor.
Ben de size sormak istiyorum: Bugüne kadar yüz yüze tanışma ve görüşme fırsatı bulduğunuz ünlü kişiler var mı? Varsa, kimlerdir?
- Bir Bakan ile park konusunda tartışma yaşadık.
- Bir Milletvekili ile ayaküstü görüşmüştük.
- Bir Milletvekili ile toplantıya katıldık.
- Geçirdiğim bir operasyonun ardından hastanede tedavi gördüğüm sırada, tesadüfen aynı hastanede bulunan Sıla Gençoğlu, hayranı olduğumu bilen kişilerin ricası üzerine beni ziyaret etmişti.
- Çocukken bir konser alanında kaybolmam vesilesiyle Ebru Yaşar tarafından kucağa alınıp adım anons edilmişti, yaklaşık 10 Dakika benimle birlikte şarkı söyledi.
- Ergenlik dönemimde bir akrabamın evine misafir olan Niran Ünsal ve kızı Hande Ünsal ile birlikte 2-3 saat geçirmiş kek yiyip çay içmiştim.
- Bir konser alanına giriş yapmak üzere olan Mustafa Sandal'ın aracı, ilerleyemeyince konser alanına kalan kısa mesafeyi yürüyerek gitmişti. Kendisine biz eşlik etmiştik.
- Bir konser alanının hemen arkasındaki piknik yaptığımız alanda otururken, konser öncesinde Derya Uluğ yanımıza gelip bir süre sohbet etmiş ve bizimle çay içmişti. O sırada çevrede bulunan hiç kimse onun Derya Uluğ olduğunu fark etmemişti. Çok renkli bir kişiliğe sahip çok iyi bir insan Derya Uluğ.
- Galatarasay yönetiminde transferlerden sorumlu üst düzey bir kişi ile iki kez çay içme ve sohbet etme fırsatı buldum, rehberimde numarasıda kayıtlı kendisini bir kez rahatsız ettim.
- Bir yakınıma Yıldız Tilbe iki adet konser bileti vermişti, konserine gittik en ön sıralardan izledik konseri, konser sonrasında yakınımı odasına çağırdı ve beraber yanına gitmiştik.
- Tecavüzcü Coşkun lakaplı Coşkun Göğen ile iki kez oturup çay içmiş ve sohbet etmiştim.
Daha yüz yüze tanıştığım ünlü var mı hatırlamıyorum ama sosyal medyada çok fazla görüştüğüm ünlü olmuştu.