Devlet bunu yanınıza bırakır mı oğlum? Allahın dolandırıcıları sizi. Siz var ya FETÖ mensubu şerefsizlerden daha ağır yargılanmalısınız.
İşinize gelen FETÖ, Hoca diyenler, beraber resim çektirenler, elini öpenler vatan evladı, geri kalan herkes FETÖ. Bence Ekrem İmamoğluna oy veren 2Milyon İstanbullularda FETÖ olmalı.
———————————
Ek olarak
https://youtube.com/shorts/Vn8Cmz-iu...-1kDQArkH2OL_1
Bu toplanan yardım parasıyla ne yapıldı bilgisi olan yazabilir mi bulamadım çünkü.
Yapay zekaya sordum, herşeyi yapay zekaya yaptırıyoruz ya en akıllımız o çünkü :
2023’teki Türkiye Tek Yürek ortak yayınında yaklaşık 115,1 milyar TL bağış taahhüdü açıklandı. Kampanya RTÜK koordinasyonunda düzenlendi; Acun Ilıcalı da programın sunucularından biriydi. Toplanan bağışlar doğrudan Acun Ilıcalı’nın kontrolünde değildi; AFAD ve Kızılay için toplandı.
“Bu paralar tam olarak nereye harcandı?” sorusuna ilişkin ise durum şu:
- AFAD’ın 2023 faaliyet raporunda, Tek Yürek kampanyası kapsamında toplanan bağışların deprem bölgesindeki yardım ve iyileştirme çalışmalarında kullanıldığı belirtiliyor. Raporda; gıda kolileri, hijyen setleri, ESEN Kart destekleri, kira destekleri ve diğer afet harcamalarına ilişkin bilgiler yer alıyor.
- Ancak kamuoyuna, “Tek Yürek kampanyasında toplanan şu kadar liranın şu projeye, bu kadarının şu harcamaya gittiği” şeklinde kalem kalem, kampanyaya özel ayrıntılı bir harcama dökümü yayımlanmış değildir.
Oda bilmiyor.