Merhabalar, 1 yıllık bir ilişkimden yeni ayrıldım.
Sorun sürekli saygısızlık etmesi, küfürler savurması, onun için bir dünyayı tersine çevirmediğim kaldı ama hala beni yetersiz hissettirmesi, sanki becereksizmişim hiçbirşeye yaramıyorum gibi davranması vs. artık içimde birikti.
Bugüne kadar da ağza alınmayacak bir çok sözü affettim her gün umarım ölürsün, öl, bedenini asfaltlarda görelim, o arabayla kaza yap bariyerlere gir vb. vb. laflarını dinleyerek, ve bunun üstüne aklınıza bile gelmeyecek ağır sözleri affettim.
Düzelir dedim değişir dedim, merhamet ettim, sabır ettim ama hiçbirşey değişmiyor saygısız yine aynı saygısız ailem de istemiyordu ama ben direniyordum ancak bu savaş beni fazlasıyla yordu yeni ayrıldık artık bu süreci bu acıyı nasıl atlatırım daha önce yaşamış olan var mı bilmiyorum ama gerçekten kendime yapılan tonlarca saygısızlığı affettim belkide ama artık dur demem gerekti dostlar siz ne diyorsunuz nasıl atlatırım bir tavsiye verecek abim kardeşim var mı
Kısmi okudum zaten yetti ve kâfi geldi...
> O tarz insanlar sizi olduğunuz yerde bir zaman tutar (o da kısmi..) ardından sizi geriye atmaya başlar. Uzak durun, hiç bir şey sizin yaşam kalitenizden üstün olmamalı, genele bakınca bu durum makul görünür, uzak durmanız vb...