TELEFON SATILMIŞTIR.

HONOR Magic 7 Lite 256 GB 8 GB Ram(Honor Türkiye Garantili) Siyah - Kutulu ve Faturalıdır. Hepsiburada dan satıcı hepsiburada olarak alınmıştır.

Şarj aleti ve kablosu gönderilmeyecektir.

Sarı sitede bu fiyattan önce 2 ilan mevcut. Telefonların 2 si de paramparça durumdadır. Bu nedenle Türkiye'nin en ucuz HONOR Magic 7 Lite cep telefonu diyebiliriz Daha ucuzunu bulursanız lütfen konu altına linkini ekleyin fiyatı güncelleyeyim.

11.03.2025 tarihinde alınmış olup 11.03.2027 tarihine kadar garantisi devam etmektedir.

Kullanıcıdan kullanıcıya değişmekle beraber bataryası çok çok rahat bir şekilde günü tamamlamaktadır.

Alındığı ilk günden itibaren kılıfsız ve koruyucusuz hoyrat bir şekilde kullanılmıştır. Telefon tank gibi olması nedeniyle sorun edebilecek bir kozmetik sorunu mevcut değildir.

Chat GPT ye sordum - HONOR Magic 7 Lite telefonu samsung ve iphone ları dikkate aldığında darbeye karşı dayanıklılıkta kaçıncı sırada gelir?
Yanıtı:

Darbe dayanıklılığı açısından yaklaşık sıralama

• 🥇 HONOR Magic7 Lite
  • 🥈 Samsung Galaxy S25 Ultra / S24 Ultra
  • 🥉 iPhone 16 Pro / 15 Pro
Kısacası telefon hiç korumasız kullanılması nedeniyle kılcal çizikler olabilir. Kasasının arka kısmında tırnağımın ucu kadar ufak bir darbe mevcuttur. Kırık veya boya atması yoktur, tırnak ucu kadar darbe vardır. Resimde özellikle daire içerisine aldım.

Resimleri mümkün olduğu kadar yakından çekmeye çalıştım. İnceleyebilirsiniz.

Satış Fiyatım 11.000 TL dir. Kargo alıcıya ait olup gönderim isteğinize göre aras kargo veya PTT kargo ile sağlanacaktır. Önce ödeme esastır. Gerek üyelik tarihim, gerek tradelerim, gerekse üyelik statüm gerekli güveni fazlası ile sağlayacaktır.

Ücretli üyeliğimin bitmesine kalan süre

Aynı özelliklerde birebir eşimin de telefonu mevcut olup henüz ona format atmadım. 2 tane isteyenler iletişime geçebilir. Yarın gün içerisinde onun telefonu da satışa hazır hale gelecektir. Telefondaki çizik ve darbeleri sorun etmeyecek biri alması gerekiyor. Resimleri yakından çektim özellikle. Kullanım tarzımızı da net bir şekilde yazdım, daha açık yazamam. 3 kuruş için kimse üzülmesin.

Not:https://www.r10.net/alisveris-bolumu...anlasmasi.html linkinde yer alan konumdan bugüne kadar minimum 2.000 TL ve üstü poliçe alarak trade kullanmış müşterilerime satış fiyatım 10.000 TL dir.