Bir hesabı açma yöntemleri:
1. Tarayıcı verilerini ve çerezleri tamamen buradan silin.
2. Instagram uygulamasını tamamen kaldırın ve tekrar yükleyin.
3. Tarayıcıyı bilgisayar modunda açın ve şu siteye girin: www.instagram.com
4. Engellendiği hesapla giriş yapın.
Ardından "itiraz et" kelimesine tıklayın.
5. Daha sonra profil fotoğrafınızı yüklemeniz istenecektir. Yükleyin ve "Gönderildi, işlem başlatıldı" mesajını gördüğünüzde hemen çıkın.
6. Tam olarak 2 dakika bekleyin ve Instagram uygulamasına girin. Engellendiği hesapla, "şifreyi unuttum" bölümünden giriş yapın.
7. Şifrenizi değiştirin ve "ileri"ye tıklayın. Ardından bir cep telefonu numarası girmeniz istenecektir.
8. Daha sonra doğrudan bir selfie fotoğrafı çekmeniz istenecektir. Selfie çekin.
9. Tam olarak 1 dakika bekleyin, cep telefonu verilerinizi (mobil veri veya Wi-Fi) açın ve ardından kimlik istenirse, tam olarak ilk yüzünüzün fotoğrafını çekin. Daha sonra bir hata mesajı alacaksınız.
10. Instagram'dan çıkın ve tekrar deneyin. Eğer "kimlik yükleyin" dediğinde, üç veya dört adım geri gidin. Önemli olan, doğrulama işleminden tamamen çıkmaktır.
11. Instagram'a girin, açılan hesapta "hesap geri alındı" mesajını göreceksiniz.

Bilgilerinize, bu yöntemle hem profil fotoğrafımın olduğu bir hesabı, hem de sahte bir fotoğrafın olduğu ve gönderisi olmayan bir hesabı açabildim. 🐱

Önemli NOT: lütfen menfaat ve ticari amaçla kullanmayınız elimde bir kaç yöntem var bu şekilde fakat ben bu işin ticaretini yapan birisi değilim ondan ötürü ücretsiz forum halkı faydalanması açısından paylaştım.

Başka Bir iki yöntem daha var ilgiye göre onu da paylaşacağım.