emirhanx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok geçmiş olsun, 35k daha verin 0 motor alın
canyouone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende de 250 sr var hocam şehir içinde kullanayım diye aldım inanılmaz pahalı parçaları size benim tavsiyem eğer çok titiz değilseniz yetkili servislerden uzak durmanız sonucu hep hüsran ben r25imin piston krankını yetkili de değiştim adamlar yeni kasa motora eski kasanın pistonlarını takmışlar hani inanılmaz kötü işçilik yapıyorlar etrafınızda araştırın bi usta bulun emin olun çok daha uyguna çıkma parça olsun temiz parça olsun toplarsınız dediğiniz gibi 2. el temiz sr parasına motoru yaptırmak akıl işi değil bi de çin motor satsanız kar da edemezsiniz
aliumac adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sarı siteye mekanik hasarlı veya çıtır hasarlı aynı motoru denk getirebilirsen grenajı gidonu vs değiştirip geri kalan parçaları parça parça satabilirsin. Hem daha ucuza geliyor hem de parça satışından baya bir kar elde edebilirsin
PRIMEPANEL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çinli motorlarda yetkili servis tercih etmenizi gerektirecek bir durum olduğunu düşünmüyorum.

farklı bir işletme aracılıyla çıkma parçalardan toplayın motoru, bu kadar ağır hasar kayıtlı makinayıda zaten satarken ölüp, ölüp dirilirsiniz. Altınızda çar çur olsun daha iyi kendinizi üzmeyin.
Yorumlar için teşekkür ederim farklı bir yetkili servisten fiyat aldım, aynı parçalar için (3-4 tanesi oem sadece) toplam 58.000 TL fiyat verdiler.
Geçen gün gittim, problemsiz parçaları düştük ettik, işçilik dahil 34.000 TL'ye anlaştım.
Şasi'de işlem gerekirse +13.000 TL masrafı olacakmış sanırım onu daha ucuza halletmek mümkün değil gibi.