ByGonzi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne işi hocam ev al ev alabiliyosan iş her türlü pyasada ev yok ama en azından evin olur iş en son iş
Fiziksel olarak üşengeç, ama zihinsel olarak çok aktif biriyim hocam, 48 saat uyumadan bilgisayardan kalkmadan aralıksız soluksuz çalışabilirim, ama fiziki işe gelince maalesef o bende yok o yüzden iş yerinde yerimi çok iyi yaptım çok şükür...
Kahramanmaraş'ta ikamet ediyorum ve maalesef burada ev fiyatları eminim bulunduğunuz şehirden kat kat pahalıdır... 10 senedir yalnız yaşıyorum, yaklaşık 1 senedir de ofiste yatıp kalkıyorum bu birikimi o şekilde yapabildim. İnteraktif bir iş olsun, günlük 10₺'de olsa kazanabileceğim bir iş olsun ona bile razıyım.
Hakankhrm00 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba hocam takıntılarınız ve kriterleriniz neler ki sorun oldu bizimde aile evimiz yok yoksa üni yakını ev alıp kiraya vericekdik 2.5 e 2+1 üni yakını vardı da kader sonraki senelerde nasip olursa artık
Saü nün öğrenci kitlesi çok diye böyle bi karar vermiştik
Asrın depremini yaşayan biri olarak maalesef çarşı tarafında oturmak istemiyorum, çokta bana hitap etmiyor zaten kalabalık bölgeler, 8 yıl kadar Merkez'in dağ taraflarında yukarı çevre yollarında oturdum ve alıştım oralara, aradığım evlerde o taraflarda 4M'dan başlıyor, az aşağıya kaydırıyorum konumu yine de 1+1 1M8K'dan başlıyor.
NetTasarim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tokiden Felan Taksidi Devam Eden Sekilde Satanlar Var Bi Arastırmanızı Öneririm
Toki maalesef çok uzak bana hocam, birde oralar çok tekin değil, o fiyatlara taksitli alacağıma borca girer istediğim konumda alırım hocam teşekkür ederim öneriniz için yine de.
BurakNecip adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Stres yönetiminize bağlı. Ev almadığınız durumda yaşayacağınız stresi yönetebilecekseniz ve psikolojik olarak dağılmayacaksanız bence işinize harcayın. Ancak bu süreci kaldıramayacaksanız (ki takıntılarım var diyorsunuz) hiç bulaşmayın. Çünkü bu tarz kararlarda insanın yaşadığı stres, sağlığını aşırı olumsuz etkiliyor. Adını hiç bilmediğiniz hastalıklarla dahi tanışabilirsiniz. Bol şans.
Çok haklısınız, öneriniz için çok teşekkür ederim. Alışkanlık dedikleri şeyin hastalığı var ben de hocam ama artık dayanılacak gibi değil, 1 senedir tek oda ofis'te yaşıyorum.
Aliemre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yedek parça üzerine çalışıyorum demişsiniz, yetkili satıcı olabilirseniz eğer bildiğiniz biş bir ürün grubunda web sitesi açıp hızlı yükselip para kazanabilirsiniz. Eğer rakip çoksa zor ama bazı alanlar var nerdeyse rakip yok ve satın alım yapabilmek için ilk 3 sayfadaki sitelerin sırayla incelenip iletişime geçilmesi gerekiyor. Alanınızda bu gibi bir şey keşfetmeye çalışın ihtimaller dahilinde ise tabii. Bulursanız iletişime geçebilirsiniz. Altın da şu fiyatlardan mantıklı görünüyor. Ben öncesinde borsa ile gelir elde ediyordum bir dönem ekstra olarak. Belirttiğiniz bütçe ile üzel gelir elde edilir kaldıraçsız şekilde.
Öneriniz için çok çok teşekkür ederim hocam, 6.800'den aldım zaten altını şu an ettirdiği zararın haddi hesabı yok para eridi ama hiç önemli değil, altın düşsün param 0'lansın hiç önemli değil.
Dediğim gibi aklımda kazandıracak bir kaç projem var, %100 demiyorum ama niche fikirler elbet birinden biri kazandırır diye ümit ediyorum.